Review Kelly Kettle

Gepubliceerd: 25 jul 2014 | Foto:

Reisblog Liefde voor Reizen

Mijn man en ik reizen graag primitief en hebben daarom de aanschaf gedaan van een Kelly Kettle. De Kelly Kettle is een ketel waarin je met open vuur water kunt verwarmen en tegelijkertijd erop kan koken. Het enige wat je verder dus nodig hebt is een pan (die wordt er ook bijgeleverd) en hout. Wij hebben de ketel uitgetest tijdens onze tocht in Noorwegen en het beviel ons meer dan prima.

Review Kelly Kettle

Pluspunten Kelly Kettle:

– Geen gasverbruik

– Compact

– Overal te gebruiken, ook tijdens het vissen

– Water kookt binnen een minuut, misschien wel in een paar seconde

– Lekker primitief en avontuurlijk! Vooral de houtsnippers maken en hout verzamelen was een leuke bezigheid.

Minpunten Kelly Kettle:

– Helaas hadden wij niet altijd droog hout, dit is toch wel handig wanneer je het vuur op gang wil krijgen, zorg dat je iets hebt waarmee je het vuur altijd aankrijgt!

Conclusie – Beoordeling Kelly Kettle:

De Kelly Kettle is een uitstekende ketel wanneer je primitief reist en kampeert. Het is een ontzettend leuke manier van koken en daarbij is je water ook nog eens super snel warm! Ik neem deze ketel zeker bij de volgende reis weer mee en ik laat daarmee het huidige gas kookstel wel thuis!

Bekijk de video van de review van de Kelly Kettle 

Reisblogger Marloes

Auteur:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!
Reviews

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Zo is het een gewoonte geworden om in hotels je paspoort te geven voor een kopie of zelfs als borg achter te laten. Privacy Paspoorthoes Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Travis Touch translator
Reviews

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed & breakfast in Duitsland, een chateau in Frankrijk of een camping in Italië, je ziet het allemaal voorbij komen op televisie. Ongemakkelijke situaties Wat mij telkens weer verbaasd, is het feit dat deze beginnende ondernemers Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline
Reviews

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens het reizen geluisterd met normale oordopjes. Het grootste probleem was telkens dat de draadjes door elkaar gingen. Ook het geluid kon veel beter. Na de simpele oordopjes was ik overgestapt op een koptelefoon, waarmee het Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy