Review Kelly Kettle


25 jul 2014 |
Foto:

Mijn man en ik reizen graag primitief en hebben daarom de aanschaf gedaan van een Kelly Kettle. De Kelly Kettle is een ketel waarin je met open vuur water kunt verwarmen en tegelijkertijd erop kan koken. Het enige wat je verder dus nodig hebt is een pan (die wordt er ook bijgeleverd) en hout. Wij hebben de ketel uitgetest tijdens onze tocht in Noorwegen en het beviel ons meer dan prima.

Review Kelly Kettle

Pluspunten Kelly Kettle:

– Geen gasverbruik

– Compact

– Overal te gebruiken, ook tijdens het vissen

– Water kookt binnen een minuut, misschien wel in een paar seconde

– Lekker primitief en avontuurlijk! Vooral de houtsnippers maken en hout verzamelen was een leuke bezigheid.

Minpunten Kelly Kettle:

– Helaas hadden wij niet altijd droog hout, dit is toch wel handig wanneer je het vuur op gang wil krijgen, zorg dat je iets hebt waarmee je het vuur altijd aankrijgt!

Conclusie – Beoordeling Kelly Kettle:

De Kelly Kettle is een uitstekende ketel wanneer je primitief reist en kampeert. Het is een ontzettend leuke manier van koken en daarbij is je water ook nog eens super snel warm! Ik neem deze ketel zeker bij de volgende reis weer mee en ik laat daarmee het huidige gas kookstel wel thuis!

Bekijk de video van de review van de Kelly Kettle 


  1. Reisblogger Marloes

    Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!