Hotel boeken

Zoek naar de goedkoopste hotels wereldwijd. Gebruik onderstaand zoekformulier om de goedkoopste deals te vinden.

Booking.com

Zoektips

Hieronder hebben wij wat handige zoektips waarop je moet letten bij het zoeken naar je hotel.

  • Probeer eens te zoeken met als datum een doordeweekse dag. Dit kan namelijk een hoop geld schelen. Vaak zijn hotels in het weekend een stuk duurder, omdat de vraag dan een stuk hoger is.
  • Let bij het boeken van je hotel op de annuleringsdatum. Deze staat in het groen aangegeven. Vooral tijdens deze coronacrisis is het verstandig om een hotel te boeken die je 24 uur van te voren nog kosteloos kunt annuleren of verplaatsen naar een andere datum.
  • Soms kan het voorkomen dat een hotelovernachting niet meer beschikbaar is op een gewenste datum. Het kan soms helpen om dan op een later tijdstip nog een keer te proberen. Wanneer een overnachting van een andere reiziger geannuleerd wordt, komt deze vaak weer vrij op de website.
  • Om echt daadwerkelijk de goedkoopste hotelovernachting te kunnen scoren is het slim om voor jezelf een lijstje te maken en te zoeken via verschillende partijen. Wij beginnen altijd met Booking, daarna zoeken wij via Trivago en ook partijen zoals Hotelspecials en Hotels.com gebruiken wij om te vergelijken. Er hoeft maar net een mooie deal tussen te zitten, dan is het zonde als je straks teveel betaalt toch?

Wil je een reis boeken in 2022? In deze blog leggen wij uit waar je op moet letten bij het boeken van je vakantie tijdens de coronapandemie. Bekijk hier de mooiste vakantiebestemmingen voor 2022.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy