Hotspot: Biercafé Olivier, Utrecht

Hotspot, biercafé Olivier in Utrecht!

Hotspot, biercafé Olivier in Utrecht!

Wie van Belgisch bier en van mooie locaties houdt zit bij Biercafé Olivier in Utrecht helemaal goed. Dit biercafé ligt erg centraal op loopafstand van het Centraal Station Utrecht.

Vanaf de buitenkant heeft het café al een gezellige uitstraling, maar als je binnenkomt valt helemaal je mond open van verbazing. Wat een prachtige locatie en uitstraling. Met vele leuke tafeltjes waar je plaats kunt nemen en een prachtige bar met vriendelijk personeel waar je heel veel verschillende Belgische biertjes kunt proberen. Met andere woorden: een mooie locatie, vriendelijk personeel en een groot assortiment aan Belgisch bier. Genieten dus!

Bekijk deze sfeervideo en lees meer over Biercafé Olivier: 

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *