Proeflokaal - Stadsbrouwerij Davo in Deventer

Stadsbrouwerij DAVO, dé hotspot van Deventer

Gepubliceerd: 10 mei 2017 | Foto: Proeflokaal - Stadsbrouwerij Davo in Deventer

Naast het feit dat we graag plekken in het buitenland willen ontdekken, is het ook heerlijk om in eigen land op pad te gaan. Wat helemaal leuk is, is om in je eigen stadje op ontdekkingstocht te gaan. Ik ben zelf geboren in Maassluis, in het westen van het land, maar woon al bijna 5 jaar in het altijd gezellige Deventer. Vorig jaar heb ik speciaal voor Liefde voor Reizen een stadstour gedaan door het historische maar zeker ook vernieuwende Deventer. Tijdens deze tour kwam ik erachter dat Deventer nog veel meer te bieden heeft dan wat ik al wist. Zo ontdekte ik dé hotspot van Deventer. Maak nu zelf ook kennis met de stadsbrouwerij van Deventer: DAVO! 

Stadsbrouwerij Davo in Deventer!

Stadsbrouwerij Davo in Deventer!

De perfecte plek om bij te kletsen met vrienden 

De stadsbrouwerij DAVO is een fijne plek om te zijn. Zo kun je er heerlijke biertjes proeven, een hapje eten, een rondleiding volgen en borrelen met collega’s of vrienden. In mijn ogen is het de perfecte plek om het weekend in te luiden. Er hangt een fijne sfeer, de DAVO biertjes smaken erg goed en het eten is ook een aanrader.

Proeflokaal - Stadsbrouwerij Davo in Deventer

Proeflokaal – Stadsbrouwerij Davo in Deventer

Reporter Martin begint zometeen aan de bierproeverij!

Reporter Martin begint zometeen aan de bierproeverij!

In de zomer is het ook een leuke plek om te bezoeken, het grote buitenterras is dan namelijk geopend. Geniet met je vrienden van hét Deventerse biertje in het zonnetje, wat wil je nou nog meer? Voor de liefhebbers is er ook nog de DAVO shop, waarbij je naast de DAVO biertjes ook leuke merchandise kunt kopen. 

Davo heeft ook een gezellig buitenterras!

Davo heeft ook een gezellig buitenterras!

En vergeet de Davo shop niet te bezoeken. Leuk als aandenken aan het prachtige Deventer!

En vergeet de Davo shop niet te bezoeken. Leuk als aandenken aan het prachtige Deventer!

Meer informatie over stadsbrouwerij DAVO? 

Neem een kijkje op Davobieren.nl

Meer tips over Deventer? 

Lees dan ons uitgebreide verslag over onze stadstour door Deventer

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy