3 x leuke en handige reisgadgets

Gepubliceerd: 05 mei 2017 | Foto: Cross Stitch Map

Tegenwoordig staat mijn leven voor een groot deel in het teken van reizen. Wekelijks, soms zelfs dagelijks ben ik aan het bedenken wat ik nog graag wil ontdekken op de wereld. Ook het speuren naar leuke reisgadgets is iets waar ik graag mee bezig ben. Er zijn ontzettend veel reisgadgets op het internet te vinden, alleen niet alles is even leuk en bruikbaar.Vandaag wil ik graag wat leuke reisgadgets met jullie delen die ik de afgelopen maanden ben tegengekomen. Reisgadgets waarmee je opvalt en die ook nog eens nuttig zijn. 

Cabeau Evolution Nekkussen

Iedereen kent het wel, je hebt een lange vlucht of autotrip en zou eigenlijk het liefst even lekker gaan slapen. Alleen is het probleem dat je geen aangename houding kunt vinden. Het Cabeau Evolution Nekkussen brengt daar gelukkig verandering in. De extra ondersteuning van dit nekkussen zorgt ervoor dat je hoofd niet in een onnatuurlijke positie terechtkomt. Met de extra verstelbare koortjes kun je zelfs je kin extra ondersteunen. Wat ook een leuk pluspunt is dat je er ook nog eens aangepaste schuimrubberen oordopjes bij krijgt en dat je je smartphone aan de zijkant van het nekkussen kunt stoppen zodat deze niet in de weg zit. Een goede reis alvast en slaap lekker!

Reisgadget: Cabeau Evolution Nekkussen
Cabeau Evolution Nekkussen – Foto: Coolgift.com

Cross Stitch Map

Voor iedereen die graag reist en ook regelmatig aan het borduren is dit echt een musthave. Deze bijzondere wereldkaart combineert deze 2 bezigheden namelijk perfect. De wereldkaart is voorzien van een houten frame dat zorgt voor een leuke retro look. Het leukste aan deze wereldkaart is dat je hem zelf helemaal kan personaliseren met je eigen reispatroon. De Cross Stich Map wordt namelijk geleverd met 4 kleuren borduurgaren. Hiermee kun je op eigen wijze je vliegroutes uitstippelen en de landen voorzien van je favoriete kleur. Zo ben je bij thuiskomst van je prachtige reis, ook weer in huis met reizen bezig. 

Cross Stitch Map
Cross Stitch Map – Foto: Coolgift.com

Waterproof Notebook

Ik ben zelf ook echt iemand die graag notities opschrijft, mijn hele bureau ligt dan ook vol met losse blaadjes. Ook tijdens het reizen schrijf ik graag ideeën op en stippel ik graag op papier mijn reisschema uit. Deze notities schrijf ik op in een notitie boekje. Het enige nadeel is soms dat deze door de weersomstandigheden of gewoon omdat ik per ongeluk een glas omgooi nat kan worden en daardoor slecht bruikbaar en leesbaar wordt. Gelukkig is er iemand die dit ook meemaakte en er een slim product voor bedacht. Maak kennis met het Waterproof Notebook, waarmee nooit meer leuke notities vervagen door water of een andere vloeibaar middel. Het Waterproof Notebook bestaat uit 160 pagina’s met afscheurrand. De pagina’s zijn 100% waterwerend en dus ook vlekvrij. Handig toch? Veel plezier met het bijhouden van je reisdagboek! 

Waterproof Notebook
Waterproof Notebook – Foto: Coolgift.com

Wat is jouw favoriete reisgadget? 

Laat je reactie achter!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx