10 best gelezen reisblogs van 2017 – Liefde voor Reizen

Gepubliceerd: 21 dec 2017 | Foto: Het team van Liefde voor Reizen!

Het team van Liefde voor Reizen!
Reisblog Liefde voor Reizen

Het jaar is alweer bijna voorbij, wat ging het toch weer snel. 2017 was een bijzonder jaar voor ons. Ook in 2017 hebben wij als reporters team weer mooie landen en steden bezocht. Zo bezochten ze o.a. met het hele team het mooie Boedapest in Hongarije. Ook de landen Australië, Duitsland en Griekenland werden uitgebreid ontdekt.

Samengevat: een jaar om nooit meer te vergeten. Ook in 2018 staan wij weer voor reizigers klaar om mooie reisverhalen te delen en reizigers te kunnen inspireren. Hierbij ook meteen een bedankje voor het volgen en wij hopen dat 2017 voor jou ook een top jaar was en wensen jou fijne feestdagen en een gelukkig & reislustig 2018! Een avontuurlijke groet van Marloes, Bert, Martin & Jesper!

Reizigers hebben het afgelopen jaar weer lekker rondgesnuffeld op Liefdevoorreizen.nl. Tijd voor een jaaroverzicht van de meest gelezen artikelen. 

Dit zijn de meest populaire reisblogs van 2017:

1 – Australië, een schitterend land, maar wel duur?!

2 – Noord-Duitsland, een hondenparadijs?!

3 – Trip langs de oostkust van Australië, van Sydney naar Cairns

4 – Wat zijn de mooiste Griekse eilanden?

5 – Peru; zoveel meer dan Machu Picchu

6 – Stedentrip Valencia: 7 dagen genieten van veelzijdig Valencia

7 – Op vakantie naar Slovenië? Deze hotspots mag je niet missen!

8 – Reisverslag Noorwegen, mooie natuur zo dichtbij

9 – De 5 vriendelijkste landen ter wereld

10 – Dublin, veel meer dan alleen maar gezellige pubs

 

Meer leuke reistips? 

Volg ons dan ook op Facebook!

 

 

ps: heb jij een liefde voor een bepaald land? Laat dan je reactie achter op deze pagina! Wij gaan dan proberen om zo snel mogelijk leuke tips over dit land te verzamelen en te delen via de website en social media kanalen. 

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Huur een camper in IJsland of Noorwegen
Reisinspiratie

Huur een camper in IJsland of Noorwegen voor de ultieme vakantie!

Ben je op zoek naar een vakantie-ervaring die anders is dan anders? Overweeg dan eens om een camper te huren en de vrijheid te ervaren die deze manier van reizen met zich meebrengt. Of je nu kiest voor het prachtige IJsland of het adembenemende Noorwegen, een camperreis biedt je de mogelijkheid om op je eigen Huur een camper in IJsland of Noorwegen voor de ultieme vakantie!

Overnachten in Nieuw-Zeeland
Reisinspiratie

Overnachten in Nieuw-Zeeland: onze favoriete accommodaties

Wat een droomreis was onze road trip door Nieuw-Zeeland. Van adembenemende gletsjers tot idyllische strandjes. We genieten nog steeds na. Tijdens onze rondreis door Nieuw-Zeeland hebben wij op verschillende mooie plekken overnacht. Wil jij ook overnachten in Nieuw-Zeeland? Onze favoriete plekken en accommodaties vind je terug in deze blog. Lees nu onze ervaringen en waarom Overnachten in Nieuw-Zeeland: onze favoriete accommodaties

Maak een vakantieglossy
Reisinspiratie

Maak een vakantieglossy met je mooiste reisherinneringen

Wie droomt er niet van om op de voorpagina van een magazine te staan. Met het maken van een vakantieglossy wordt dit realiteit. Verzamel je mooiste reiskiekjes, schiet een knallende portretfoto voor op de voorkant en beschrijf je mooiste reismomenten. Met de software van My glossy is dit in een handomdraai geregeld. Hoe het maken van een Maak een vakantieglossy met je mooiste reisherinneringen

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy