10 droombestemmingen voor op je bucketlist!

10 droombestemmingen voor op je bucketlist!


15 apr 2020 | Reisinspiratie (ADV)
Foto: 10 droombestemmingen voor op je bucketlist!

Reizen is helaas even niet mogelijk, maar de liefde voor reizen zal er altijd zijn. Laten we vooral blijven dromen, dromen over de mooiste plekken op aarde. Speciaal voor jou hebben wij 10 droombestemmingen voor je op een rijtje gezet. Plaats ze alvast op je lijstje, want de tijd dat we weer gaan genieten van deze mooie wereld komt eraan! De vraag is alleen wanneer?!

10 droombestemmingen

10 mooie bestemmingen binnen en buiten Europa, welke zou jij kiezen?

1 – Canada

Ga je voor het mooie Canada. Geniet van mooie steden zoals Vancouver en Toronto en laat je verrassen door (misschien wel) de mooie natuurparken ter wereld.

2 – Zweden

Rust, ruimte, natuur en mooie steden. Zweden heeft het allemaal.

3 – Sri Lanka

Sri Lanka staat bekend om haar gastvrije bevolking, maar ook om de schitterende natuur die er te spotten is.

4 – IJsland

Misschien wel het mooiste land van Europa. IJsland is ruig, gevarieerd en een echte must om te bezoeken.

5 – Mexico

Kleurrijk, muzikaal, culinair en dat gecombineerd met schitterende natuur. Jaarlijks trekken veel mensen naar Mexico, om dit prachtige Zuid-Amerikaanse land te ontdekken. Staat Mexico ook jouw bucketlist?

6 – Griekenland

Gastvrij, idyllisch en culinair. Een vakantie in Griekenland is altijd een goed idee. Zowel voor de strandganger als de meer ondernemender reiziger.

Droom jij van een vakantie in Europa? Griekenland bijvoorbeeld? Wist je dat je de mooiste vakantiehuisjes in europa eenvoudig vergelijkt via Vakantiehuisjes.nl

7 – Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland wordt door veel mensen bestempeld als het mooiste land ter wereld. De variatie aan landschappen is echt adembenemend mooi.

8 – Japan

Een treinreis door Japan is iets wat je echt een keertje moet meemaken. Zeker in het voorjaar is het betoverd mooi als overal de bloesem tevoorschijn komt.

9 – Jamaica

Jamaica is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar dit eiland heeft zoveel moois te bieden. In de Reistelevisie video onderaan deze blog nemen reisvloggers Yannick en Lesley jou mee naar het mooie Jamaica.

10 – Vietnam

Vietnam is misschien wel het mooiste land van Azië. Alleen al het zien van de foto’s van Hạ Long Bay maakt ons sprakeloos. Staat Vietnam op jouw lijstje?

10 prachtige droombestemmingen binnen en buiten Europa. Voor ieder wat wils dus. Over welke bestemming droom jij momenteel?

Meer reisinspiratie?

Heb je de eerste aflevering van Reistelevisie gemist? Bekijk onze eerste aflevering van Reistelevisie terug en laat je inspireren:

Lees meer over Reistelevisie


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *