Top 10 meest populaire blogs van Liefde voor Reizen in 2018

Gepubliceerd: 21 dec 2018 | Foto: De meest populaire blogs van 2018

Wat een reisjaar was het weer! Ook dit jaar hebben wij weer schitterende nieuwe plekken mogen ontdekken. Bij elke reis horen natuurlijk reisblogs en die zijn weer heel veel gelezen dit jaar. De top 10 van de meest gelezen blogs hebben wij speciaal voor jou op een rijtje gezet. Dit zijn de 10 meest populaire reisblogs van Liefde voor Reizen. Had jij dat verwacht?

1. Besparen met Skyscanner

Dat Skyscanner tegenwoordig veel gebruikt wordt, was bij ons wel bekend. Maar dat er veel mensen willen weten hoe je het beste kunt besparen met Skyscanner was voor ons nieuw. Reizigers hebben massaal gezocht naar Skyscanner tips en kwamen uit bij ons budgettip artikel 5 fantastische tips hoe je geld kunt besparen met Skyscanner.

2. Is het leven in Australië duur?

Veel reizigers willen blijkbaar niet achteraf verrast worden door de ‘hoge’ Australische prijzen. Onze budgetcoach Martin heeft zijn ervaringen hierover verwerkt in een blog. Deze blog deed het erg goed op Liefde voor Reizen. Er werd namelijk veel gezocht op ‘Is Australië duur?’. Lees het artikel van Martin over de Australische prijzen!

3. Top 10 camperbestemmingen in Europa!

De camper is populair, heel populair. Het bleek al eerder uit trends dat veel mensen tegenwoordig graag de camper pakken om op avontuur te gaan om de mooiste plekken op de wereld te kunnen ontdekken. Deze trend zagen wij ook op onze reisblog. De top 10 camperbestemmingen in Europa heeft een mooie derde plek gekregen in onze top 10 populairste reisblogs van 2018. Bekijk nu de top 10 camperbestemmingen in Europa.

4. Top 5 mooiste Griekse eilanden

Net als vorig jaar werd er weer veel gezocht naar de Griekse eilanden. En dat begrijpen wij wel! Maar wat zijn de mooiste Griekse eilanden? Onze eilandhop trip in Griekenland in 2017 was er eentje om nooit meer te vergeten. Blijkbaar is Griekenland nog steeds erg populair en zal er ook in 2019 nog veel naar gezocht worden. Heb jij onze top 5 Griekse eilanden al gezien? Bekijk hier onze top 5 Griekse eilanden.

Mooie hiking tocht van de ene naar de andere kant van het eiland!
De mooiste Griekse eilanden

5. Trip langs de oostkust van Australië, van Sydney naar Cairns!

Ook de oostkust van Australië blijft ongekend populair. Ook dit jaar is hier weer massaal naar gezocht en hebben reizigers onze reiservaringen gelezen. De oostkust is ook een geweldige plek om te reizen, zeker voor backpackers. Heb jij de blog over onze avonturen in Australië al gelezen? Lees onze blog over de oostkust van Australië.

6. De mooiste plekken van Slovenië

De gastblog over Slovenië is ook veel gelezen dit jaar. Slovenië wordt steeds vaker getipt door reizigers. Steeds meer mensen weten dit prachtige Europese land te vinden. Staat Slovenië ook op jouw bucketlist? Lees de uitgebreide gastblog over Slovenië en ontdek de mooiste plekken.

7. Kerst in Dublin

Waarschijnlijk is het zeer druk in Dublin rond de kerst. Onze blog over 10 x doen in Dublin was namelijk dit jaar erg populair. Dublin is een fantastische stad, erg sfeervol en vol met leuke bezienswaardigheden. Als het aan ons lag waren wij er dit jaar gewoon weer rond de kerst. Lees nu 10 x doen tijdens kerst in Dublin.

Kerst in Dublin
Kerst in Dublin

8. Prachtige pareltjes in Andalusië

Spanje blijft een populair vakantieland. Ook dit jaar waren weer veel mensen op zoek naar de mooiste plekjes in Spanje. Met name Andalusië is erg in trek. De blog over de 11 prachtige pareltjes in Andalusië deed het ook erg goed op Liefde voor Reizen. Staat deze regio in Spanje op jouw lijstje? Lees de blog over Andalusië nu!

9. De 5 vriendelijkste landen ter wereld

Reizigers vinden het ook steeds belangrijker dat ze goed verwelkomt worden en waarderen de gastvrijheid van een land steeds meer. De blog over onze top 5 vriendelijkste landen ter wereld werd dan ook veel gelezen. Natuurlijk is dit smaakgevoelig en afhankelijk van momentopnames, maar toch leuk om het met jullie te kunnen delen. Laat ook zeker even jouw top 5 achter. Wij zijn erg benieuwd! Lees onze top 5 vriendelijkste landen ter wereld.

10. Roadtrip door Schotland

Het is uiteindelijk de langste blog tot nu toe geworden, maar jullie waardering is er zeker. Onze roadtrip door Schotland was echt magisch mooi. Zeker in de herfst is het geweldig om Schotland te ontdekken. De blog over onze roadtrip door Schotland is massaal gelezen en gedeeld, onze dank daarvoor. Heb jij deze uitgebreide blog nog niet gelezen? Lees hier onze blog over Schotland.

Prachtig die weerkaatsing in dit meer
Herfst in Schotland, een hele mooie ervaring!

Ook weer reiskriebels gekregen?

Vraag de gratis reisgidsen voor 2019 nu aan via onze website en laat je inspireren! Welk(e) land(en) wil jij heel graag bezoeken in 2019?

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Wat te doen in Brisbane: de leukste bezienswaardigheden en tips!

Brisbane, wat komen wij er graag! Deze heerlijke stad in de Australische staat (the Sunshine State) Queensland weet ons keer...

Overnachten in Porto: leuke en goed beoordeelde accommodaties

Ga je op stedentrip naar het Portugese Porto en wil je op een leuke en goede locatie overnachten? Dan moet...

Leuke stedentrips: deze 10 mooie steden raden wij aan!

Leuke stedentrips - Kriebelt het weer om op stedentrip te gaan en is het tijd om weer een nieuwe leuke...

6 adembenemende verblijven ter ere van Wereld Oceanen Dag

Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag en dat moet gevierd worden! Naast dat oceanen voor een adembenemend uitzicht...

Wat te doen in Keulen tijdens je stedentrip?

Wil je graag treinen en een gezellige en gastvrije stad in Europa bezoeken? Dan is Keulen de ideale stedentrip! Keulen,...

Overnachten in Brisbane: deze hotels en appartementen raden wij aan!

Overnachten in Brisbane in Australië? Brisbane is een stad waar je van gaat houden, wij komen er dan ook erg...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy