3 manieren om langer van je vakantie te kunnen genieten

3 manieren om langer van je vakantie te kunnen genieten

3 manieren om langer van je vakantie te kunnen genieten

Ze zeggen wel eens dat een vakantie zo voorbij is, én ja dat is ook zo. Toch kun je ervoor zorgen dat je vakantie qua gevoel veel langer duurt. Ik wil je graag 3 manieren beschrijven die je vakantiegevoel verlengen. Ben je er klaar voor? 

1 – De voorpret is vaak het leukste  

Stel je gaat met vrienden of familie een mooie reis maken, hoe leuk is het dan om met elkaar regelmatig af te spreken en alvast in de vakantiestemming te komen. Maak bijvoorbeeld een ‘Whatsapp groepsapp’ aan en deel hier regelmatig jaloersmakende foto’s om samen in de stemming te kunnen komen. Ook voor hotspots, ideeën voor eventuele tours en tips voor het inpakken van je koffer is het zeer handig. 

voorpret-reizen

De voorpret: spreek meerdere keren met elkaar af voordat je op vakantie gaat

2 – Bundel jouw mooiste momenten samen 

Na een reis zit je vaak nog dagen met je hoofd in de vakantieroes. Probeer zo snel mogelijk je mooiste momenten te bundelen in een mooi vakantieboek. Door het maken van zo’n boek ben je nog wat langer met je vakantie bezig en kun je na het drukken nog jaren genieten van die ene mooie reis. Ken je Bundle al? Hier hebben ik hele goede ervaringen mee! Aanrader!

Bundel jouw mooiste reismomenten in een fotoboek

Bundel jouw mooiste reismomenten in een fotoboek

3 – Vergeet de napret niet

Na zo’n prachtige reis heb je ook weer veel redenen om met je vrienden of familie af te spreken. Organiseer een ouderwets dia-avondje, oftewel, sluit je harde schijf aan op je televisie en ga met z’n alle onder het genot van een buitenlands biertje de reisfoto’s kijken. Gegarandeerd een fijne avond en verlenging van je vakantie 😉

Ken jij nog een leuke manier? 

Deel hem dan met ons! 

TAGS:
Heb je een vraag over deze blog? Stuur ons een berichtje!
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?