5 bestemmingen die ik aanraad zonder er geweest te zijn

Lissabon! 5 bestemmingen die ik aanraad zonder er geweest te zijn

5 bestemmingen die ik aanraad zonder er geweest te zijn

Normaal gesproken plaatsen wij alleen reisinspiratie over reisbestemmingen als we er ook echt daadwerkelijk zijn geweest. Vandaag is dat even iets anders, ik wil graag met jullie 5 reisbestemmingen delen waarvan ik eigenlijk op voorhand weet dat het fijne steden zijn. Oftewel, 5 bestemmingen die ik aanraad zonder er geweest te zijn. Daar gaan we!

1: Lissabon 

Lissabon, de hoofdstad en grootste stad van Portugal spreekt mij heel erg aan. Op social media zie ik regelmatig jaloersmakende berichten verschijnen over deze sfeervolle Portugese stad. Ik weet bijna zeker dat ik hier een top tijd kan beleven en mooie dingen kan ontdekken. Ben jij er wel eens geweest? Heb jij leuke tips voor mij als ik een keer die kant op ga? 

2: Reykjavik

Ok, IJsland staat bij mij heel hoog op mijn bucketlist. Ik ben zo benieuwd naar dit bijzondere land. Als stedentripper wil ik zo graag Reykjavik ontdekken. Mijn gevoel bij deze stad is nu al goed, of dat terecht is weet ik niet. De verhalen over IJsland wat ik om mij heen hoor zijn in iedergeval al erg positief. Normaal gesproken ben ik meer van de landen met een warmer klimaat, maar met IJsland heb ik nu al een bijzondere klik. Of die klik terecht is ga ik achter komen. Heb jij nog goede IJsland tips voor mij? 

3: Japan

Japan, ja wat moet ik daar over zeggen. Japan lijkt mij echt een land waar je van de ene verbazing in de andere valt. Het contrast met Nederland lijkt mij zo groot dat het mij zeer prettig lijkt om hier eens rond te reizen. Al jaren wil ik graag richting Japan, voornamelijk om de bijzondere gewoontes en natuur te ontdekken en met eigen ogen te kunnen zien. Ben jij wel eens in Japan geweest? Heb je nog tips? 

4: Stockholm 

We gaan het even niet over het geld hebben, want Zweden is inderdaad niet heel goedkoop, maar die verhalen ken ik nu wel. Ik verlang naar deze stad. Ik wil deze prachtige stad ontdekken en de mooiste plekken met jullie delen. Misschien verlang ik wel naar Zweden in het algemeen. Ik ben ook nog nooit in Scandinavië, terwijl het eigenlijk zo dichtbij is. Wist je trouwens dat reporters Bert en Marloes wel naar Zweden zijn geweest, zij hebben namelijk deze reisvideo gemaakt. Zweden, ik kom eraan! Heb jij nog tips voor mij over Stockholm? 

5: Rome

Rome, het openluchtmuseum van Italië. Als stedentripper MOET ik deze stad wel hebben gezien. Rome lijkt mij 1 van de meest bijzondere steden van Europa. In Liefde voor Europa schreef Anne Treur al een blog over Rome by Night, na het lezen hiervan heb ik nog meer zin om die kant op te gaan. Wanneer ik die kant op ga weet ik niet, dat ik ga is zeker! Jij nog tips over Rome? 

Vraagje, welke bestemmingen raad jij aan zonder er geweest te zijn? 

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

 1. Auteur

  De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

  Reacties

  2 reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *