5 inspirerende reisvideo’s die je sprakeloos maken

Laat je inspireren door andere reizigers. Hierbij 5 zeer inspirerende reisvideo's!

Laat je inspireren door andere reizigers. Hierbij 5 zeer inspirerende reisvideo's!

Ik als reporter kan echt uren lang naar reisvideo’s kijken. Ik laat mij ook graag inspireren door andere reizigers. Wat ik vooral altijd gaaf vind aan reisvideo’s is de combinatie van de prachtige reisbeelden met de vaak perfect uitgezochte muziek. Muziek doet zoveel bij een video. Je kunt door de perfecte muziek te kiezen de kijker echt helemaal meenemen en de kijker het ultieme reisgevoel geven. Zo kun je zelf ook inspirerende reisvideo’s maken. 

Zeer inspirerende reisvideo’s

Ik heb vandaag speciaal voor jou 5 inspirerende reisvideo’s geplaatst waarvan ik sprakeloos word. In deze reisvideo’s is de balans tussen de beelden en muziek heel goed. Oordeel zelf maar, word jij er ook sprakeloos van? 

Travel Love – By Christian Grewe

TRAVEL LOVE from Christian Grewe on Vimeo.

Watchtower of Turkey – By Leonardo Dalessandri

Watchtower of Turkey from Leonardo Dalessandri on Vimeo.

Let’s Travel – By Chris Arnold

Let’s Travel from Chris Arnold on Vimeo.

My Travel – By Dakine Europe

MY TRAVEL – Full movie from DAKINE EUROPE on Vimeo.

Travel feels: Norway

Travel Feels: Norway from Matti Haapoja on Vimeo.

Wat is jouw favoriete reisvideo?

Van welke reisvideo word jij zelf helemaal stil en door welke reiziger laat jij je inspireren door middel van reisvideo’s? Laat je favoriete video’s achter als reactie of mail ze naar ons! Ik ben erg benieuwd! 

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *