Montenegro

De 5 upcoming bestemmingen voor incentive reizen


20 jun 2017 | Reistips
Foto: Montenegro

Incentive reizen worden steeds vaker door bedrijven ingezet als instrument om hun werknemers te motiveren en te belonen. Een incentive reis biedt werkgevers de mogelijkheid om op een unieke wijze en op een bijzondere plek de verstandhouding met hun werknemers te versterken. Intensief samen ‘on top of each other’s mind’ te zijn, dat is het doel van een incentive reis! Daarnaast hebben incentive reizen een zeer positief effect op de onderlinge saamhorigheid en de betrokkenheid van medewerkers. Maar wat zijn nou de bestemmingen die je echt moet zien in 2017? Rientjes & Partners deelt, als dé specialist in incentive reizen wereldwijd, de 5 upcoming incentive bestemmingen;

1. Porto

Porto is de tweede grootste stad van Portugal en één van de meest charismatische steden in Europa. De stad wordt beschouwd als een openluchtmuseum, niet alleen om haar monumenten en kunst, maar vooral om haar inwoners en tradities. Maak bijvoorbeeld een excursie over de Douro naar Gaia: het centrum van de Portwijnproductie en proef overheerlijke wijnen of ga mountainbiken door het Parque Nacional da Peneda-Gerês. Daarnaast heeft Porto een bruisend nachtleven. Porto is een minder bekende bestemming waardoor het des te leuker is om een incentive reis hiernaartoe te organiseren!

Porto in Portugal!

Porto in Portugal!

2. Colombia

Ontdek Colombia en vlieg rechtstreeks naar Bogota! Colombia is aan een indrukwekkende opmars bezig om hun land te ontwikkelen tot een toeristische trekpleister. Combineer een bezoek aan de Amazone, de Andes en de Caribbean tijdens één incentive reis! Ervaar daarnaast de geuren en smaken in de Coffee Triangle of trek de Jungle in voor activiteiten die vol adrenaline zitten. In Colombia gaat er een bijzonder veelzijdige en kleurrijke wereld voor je open.

3. Montenegro

Dit kleine landje met een oppervlakte van slechts een derde van Nederland grenst aan vier verschillende landen: Kroatië, Bosnië, Servië en Albanië. Voor de natuurliefhebber en de sporter is het de ideale incentive bestemming gezien Montenegro een gevarieerd en indrukwekkend landschap biedt. Denk aan ruige bergtoppen, eindeloze bossen, onstuimige rivieren en een bijna 100 kilometer lange kustlijn met prachtige stranden. Een zeer diverse bestemming waarbij de deelnemers van de incentive reis absoluut worden verrast door de schoonheid van het land!

Montenegro

Montenegro

4. Puglia

Een incentive reis naar de regio Puglia, gelegen in de hak van de Italiaanse laars, staat garant voor een prachtig avontuur naar het onbekende Italië. Dit authentieke stukje Italië, bekend om haar olijvenproductie, exclusieve wijnen en prachtige stranden met oogverblinde rotsformaties is nog nauwelijks aangetast door het massatoerisme. De regio biedt het hele jaar door een heerlijk klimaat waardoor het een perfecte bestemming is voor een onvergetelijke incentive reis. Organiseer een kookworkshop waarbij de deelnemers hun eigen verse pasta bereiden, vaar in authentieke vissersbootjes of dans de Tarantella!

5. Bergen

Bergen voelt voor buitenlanders als een authentiek provinciestadje, voor Noorse begrippen is Bergen daarentegen écht een wereldstad! Een moderne stad waar je de geschiedenis proeft en van waar de meest schitterende fjorden in Noorwegen ontdekt kunnen worden. Ga hiken op de Fløyen of bewonder de fjorden per kajak vanaf de zee bij het plaatsje Møvik. Bergen leent zich erg goed voor allerlei vormen van teambuilding activiteiten tijdens een bijzondere incentive reis.

Bergen in Noorwegen!

Bergen in Noorwegen!

Genoeg mooie bestemmingen die zich er perfect voor lenen om met medewerkers of een zakelijk gezelschap te bezoeken. Nieuwsgierig hoe een incentive reis eruit kan zien? Bekijk dan alle projecten van Rientjes & Partners naar onder andere Dublin, Ibiza, Thailand, Lapland, Sevilla, Dubai en IJsland.


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *