5 verschijnselen waaraan je kunt zien dat je reisverslaafd bent

5 verschijnselen waaraan je kunt zien dat je reisverslaafd bent


05 sep 2015 |
Foto: 5 verschijnselen waaraan je kunt zien dat je reisverslaafd bent

5 verschijnselen waaraan je kunt zien dat je reisverslaafd bent, herken jij ze?

1: Je hele timeline op Twitter en Facebook staat vol met reisberichten

Iedere dag komen er honderden reisberichten langs op je social media kanalen. Je volgt gewoon ontzettend veel reisliefhebbers en reisorganisaties.

2: Je bent alleen maar bezig met het plannen van volgende reizen

Elke dag ben je wel bezig met het zoeken naar vliegtickets, hotels of tours. Je gaat over een maand al op vakantie maar bent ook al voor over een half jaar aan het plannen.

3: Met vrienden wil je het alleen maar over reisherinneringen hebben

Op verjaardagen, in de kroeg of op het terras, je praat alleen maar over reizen en de mooie herinneringen die je hebt. Je vrienden worden er een beetje moedeloos van.

4: Je geeft steeds minder uit om maar te kunnen reizen

Je bent aan het besparen, maar op 1 ding niet: reizen. Je zet alleen maar geld weg om weer een volgende mooie reis te kunnen maken.

5: Je paspoort ligt op je nachtkastje

Aangezien je jouw paspoort regelmatig nodig hebt leg je hem maar alvast op je nachtkastje zodat je hem zeker niet vergeet en je stiekem voor het slapen gaan nog even je stempels kunt bewonderen 😉

Heb jij nog andere verschijnselen opgemerkt?

Deel ze met ons! Laat een reactie achter!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?