5 x doen: haal meer uit je vakantiefoto’s!

Gepubliceerd: 14 jun 2017 | Foto: Maak van je vakantiefoto's een mooie collage!

Sinds de opkomst van social media delen we tegenwoordig veel meer. We maken meer foto’s dan dat we eerst deden en slaan mooie momenten op door middel van foto’s. Maar als we die thuis eenmaal bekeken hebben en het weer terug leggen in ons kastje gebeurd er verder niks mee. En daar hebben wij 5 top ideeën voor bedacht zodat je jouw foto’s op een leuke manier kunt laten zien aan familie en vrienden.

1. Een foto laten drukken op hout

Tegenwoordig komen er steeds meer manieren op foto’s te delen op een originele manier en daar is een foto laten drukken op hout er één van. Je kunt de foto in welk formaat dan ook laten drukken op duurzame, houten planken. Mooi om op te hangen in bijvoorbeeld de woonkamer, waar iedereen hem kan zien!

Foto laten drukken op hout!

Tip: foto laten drukken op hout!

2. Foto’s veranderen in magneten

Hoe leuk is het als je s‘ochtends naar de koelkast loopt om je ontbijt klaar te maken en je ziet een foto van je indrukwekkende vakantiereis twéé weken geleden? Dit zou veel leuker zijn dan dat je alleen de letters van je naam op de koelkast hebt staan. Het is een leuke manier om zo je vakantiefoto’s te zien en eraan herinnert te worden.

3. Een fotoalbum maken

Vroeger kon je nog niet zo gemakkelijk alle foto’s in een album laten drukken om ze zo terug te kijken. Vroeger ging men gewoon met de hand en lijm aan het werk. En nu we ook zoveel meer foto’s maken omdat we niet meer beperkt zijn door rolletjes zoeken we een makkelijk manier om foto’s bij elkaar te brengen. Foto’s die een mooi moment laten zien, of die enkel een glimlach op je gezicht brengen, alles kan! Door er een samengesteld album van te maken kun je zo gemakkelijk terug kijken op een geweldige tijd.

4. Hippe slideshow

Heb je dat ook als je computer in de sleep stand gaat en je dat Apple logo heen en weer ziet gaan? Wat nou als je daar een vakantiefoto van maakt? Het bestaat al zolang maar door een nieuw leven in te blazen is het weer hip! Niet meer zo een saai appeltje wat heen en weer vliegt maar een zachte, lachwekkende vakantiefoto die je weer meeneemt naar dat moment. Dus start je computer op en ga old school weer aan de slag met de leukste momenten.

5. Bloggen

Tegenwoordig is bloggen de manier om te vertellen aan de wereld wat jij hebt meegemaakt. Waarom zou je dat niet doen met je meest geweldige vakantiefoto’s en momenten. Want uit de mooiste momenten komen de mooiste verhalen en om daar een foto bij te plakken en de lezer een beeld te geven kun je heel duidelijk het moment door hun laten beleven.

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy