5 x doen: haal meer uit je vakantiefoto’s!

Gepubliceerd: 14 jun 2017 | Foto: Maak van je vakantiefoto's een mooie collage!

Maak van je vakantiefoto's een mooie collage!
Reisblog Liefde voor Reizen

Sinds de opkomst van social media delen we tegenwoordig veel meer. We maken meer foto’s dan dat we eerst deden en slaan mooie momenten op door middel van foto’s. Maar als we die thuis eenmaal bekeken hebben en het weer terug leggen in ons kastje gebeurd er verder niks mee. En daar hebben wij 5 top ideeën voor bedacht zodat je jouw foto’s op een leuke manier kunt laten zien aan familie en vrienden.

1. Een foto laten drukken op hout

Tegenwoordig komen er steeds meer manieren op foto’s te delen op een originele manier en daar is een foto laten drukken op hout er één van. Je kunt de foto in welk formaat dan ook laten drukken op duurzame, houten planken. Mooi om op te hangen in bijvoorbeeld de woonkamer, waar iedereen hem kan zien!

Foto laten drukken op hout!

Tip: foto laten drukken op hout!

2. Foto’s veranderen in magneten

Hoe leuk is het als je s‘ochtends naar de koelkast loopt om je ontbijt klaar te maken en je ziet een foto van je indrukwekkende vakantiereis twéé weken geleden? Dit zou veel leuker zijn dan dat je alleen de letters van je naam op de koelkast hebt staan. Het is een leuke manier om zo je vakantiefoto’s te zien en eraan herinnert te worden.

3. Een fotoalbum maken

Vroeger kon je nog niet zo gemakkelijk alle foto’s in een album laten drukken om ze zo terug te kijken. Vroeger ging men gewoon met de hand en lijm aan het werk. En nu we ook zoveel meer foto’s maken omdat we niet meer beperkt zijn door rolletjes zoeken we een makkelijk manier om foto’s bij elkaar te brengen. Foto’s die een mooi moment laten zien, of die enkel een glimlach op je gezicht brengen, alles kan! Door er een samengesteld album van te maken kun je zo gemakkelijk terug kijken op een geweldige tijd.

4. Hippe slideshow

Heb je dat ook als je computer in de sleep stand gaat en je dat Apple logo heen en weer ziet gaan? Wat nou als je daar een vakantiefoto van maakt? Het bestaat al zolang maar door een nieuw leven in te blazen is het weer hip! Niet meer zo een saai appeltje wat heen en weer vliegt maar een zachte, lachwekkende vakantiefoto die je weer meeneemt naar dat moment. Dus start je computer op en ga old school weer aan de slag met de leukste momenten.

5. Bloggen

Tegenwoordig is bloggen de manier om te vertellen aan de wereld wat jij hebt meegemaakt. Waarom zou je dat niet doen met je meest geweldige vakantiefoto’s en momenten. Want uit de mooiste momenten komen de mooiste verhalen en om daar een foto bij te plakken en de lezer een beeld te geven kun je heel duidelijk het moment door hun laten beleven.

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Wat te doen op Tasmanië
Reistips

Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Tasmanië, door de locals ook wel Tassie genoemd, is een eiland in het zuidoosten van Australië wat bekend staat om haar unieke en kwetsbare ecosysteem. Het eiland is het thuis van de zeldzame Tasmaanse Duivel en is geliefd onder reizigers vanwege de wijngaarden, de schitterende wandelgebieden en de mooie skigebieden. Maar ook om te vissen Wat te doen op Tasmanië: tips en bezienswaardigheden

Wat te doen in Atlanta - Verenigde Staten
Reistips

Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Atlanta. Wie heeft er nog niet gehoord van deze bruisende metropool in Georgia, in de Verenigde Staten? Bakermat van de al even bruisende Coca-Cola en nog belangrijker: van de burgerrechtenbeweging van Martin Luther King Jr. Ook de luchthaven van Atlanta is bekend als ware hub van waaruit je de hele VS kunt bereizen. Maar wist Wat te doen in Atlanta: één dag in the Big Peach

Kanovakantie in Noorwegen
Reistips

Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Bergen, meren waar je eindeloos op kunt varen, uitgestrekte bossen.. je vindt het allemaal in Noorwegen. Er zijn genoeg manieren om die prachtige natuur te ervaren, maar door te kanoën en wildkamperen kun je het effect van de ruige omgeving pas echt goed merken. Meer weten? Lees dan gauw verder. Een kanotocht door Noorwegen met Dit wil je echt eens doen: op kanovakantie in Noorwegen

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen en reistips. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy