Maak van je vakantiefoto's een mooie collage!

5 x doen: haal meer uit je vakantiefoto’s!


14 jun 2017 | Reistips
Foto: Maak van je vakantiefoto's een mooie collage!

Sinds de opkomst van social media delen we tegenwoordig veel meer. We maken meer foto’s dan dat we eerst deden en slaan mooie momenten op door middel van foto’s. Maar als we die thuis eenmaal bekeken hebben en het weer terug leggen in ons kastje gebeurd er verder niks mee. En daar hebben wij 5 top ideeën voor bedacht zodat je jouw foto’s op een leuke manier kunt laten zien aan familie en vrienden.

1. Een foto laten drukken op hout

Tegenwoordig komen er steeds meer manieren op foto’s te delen op een originele manier en daar is een foto laten drukken op hout er één van. Je kunt de foto in welk formaat dan ook laten drukken op duurzame, houten planken. Mooi om op te hangen in bijvoorbeeld de woonkamer, waar iedereen hem kan zien!

Foto laten drukken op hout!

Tip: foto laten drukken op hout!

2. Foto’s veranderen in magneten

Hoe leuk is het als je s‘ochtends naar de koelkast loopt om je ontbijt klaar te maken en je ziet een foto van je indrukwekkende vakantiereis twéé weken geleden? Dit zou veel leuker zijn dan dat je alleen de letters van je naam op de koelkast hebt staan. Het is een leuke manier om zo je vakantiefoto’s te zien en eraan herinnert te worden.

3. Een fotoalbum maken

Vroeger kon je nog niet zo gemakkelijk alle foto’s in een album laten drukken om ze zo terug te kijken. Vroeger ging men gewoon met de hand en lijm aan het werk. En nu we ook zoveel meer foto’s maken omdat we niet meer beperkt zijn door rolletjes zoeken we een makkelijk manier om foto’s bij elkaar te brengen. Foto’s die een mooi moment laten zien, of die enkel een glimlach op je gezicht brengen, alles kan! Door er een samengesteld album van te maken kun je zo gemakkelijk terug kijken op een geweldige tijd.

4. Hippe slideshow

Heb je dat ook als je computer in de sleep stand gaat en je dat Apple logo heen en weer ziet gaan? Wat nou als je daar een vakantiefoto van maakt? Het bestaat al zolang maar door een nieuw leven in te blazen is het weer hip! Niet meer zo een saai appeltje wat heen en weer vliegt maar een zachte, lachwekkende vakantiefoto die je weer meeneemt naar dat moment. Dus start je computer op en ga old school weer aan de slag met de leukste momenten.

5. Bloggen

Tegenwoordig is bloggen de manier om te vertellen aan de wereld wat jij hebt meegemaakt. Waarom zou je dat niet doen met je meest geweldige vakantiefoto’s en momenten. Want uit de mooiste momenten komen de mooiste verhalen en om daar een foto bij te plakken en de lezer een beeld te geven kun je heel duidelijk het moment door hun laten beleven.


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *