Deze Instagrammer is een geniale reisfotograaf

Deze Instagrammer in een geniale fotograaf!

Deze Instagrammer in een geniale fotograaf!

Instagram staat vol met reisfoto’s, de een net iets mooier dan de andere. Super gaaf dat het tegenwoordig zo makkelijk is om snel foto’s te delen met de hele wereld. Regelmatig zitten wij dan ook nieuwe accounts te ontdekken op Instagram. Gisteren kwam ik tot nu toe mijn favoriete Instagrammer tegen. Maak kennis met Kyle Huber, dé reisfotograaf uit Los Angeles die net iets langer nadenkt over een foto dan de gemiddelde Instagrammer. Onder zijn account asenseofhuber, plaatst hij de meest bijzondere reisfoto’s. Het mooie aan zijn fotocollectie is dat elke foto op een bijzondere manier gemaakt wordt. Gezichtsbedrog speelt namelijk een grote rol bij zijn foto’s. Bekijk hieronder een paar pareltjes, mooi he? 🙂

 

Everybody loves donuts! ?? #NationalDonutDay #DonutForgetBreakfast #WHPoverunder

Een foto die is geplaatst door Kyle Huber (@asenseofhuber) op

Wat is jouw favoriete Instagram account?

Laat je reactie achter!

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *