24u in Miami: de top bezienswaardigheden in Miami

Gepubliceerd: 10 mei 2017 | Foto: Top bezienswaardigheden in Miami!

Top bezienswaardigheden in Miami – Je komt aan in een geweldige stad, maar je kunt er maar een dag zijn: jammer! Je verblijf in Miami hoeft geen totale verspilling te worden als je het maar goed weet te plannen. Eline Gijselings van EF Education First bezocht Miami in 24 uur. Lees hier haar tips zodat je niets hoeft te missen!

9:30-12:00: Beach time

Miami is de zonnigste bestemming van onze EF scholen op de Oostkust, dus neem lekker de tijd om te ontwaken op het strand. De zon is heel sterk in Miami dus tot 12 uur houd je het maar net vol op het strand. Maak zeker een selfie met een van de vele kleurrijke traditionele beach houses en natuurlijk het helderblauwe zeewater.

12:30-17:00: City tour

Tijd voor actie! Trek de stad in. Je kan kiezen voor downtown Miami (wat een stad apart is), of blijf lekker hangen in Miami Beach. Flaneer op de Collins avenue, ga shoppen op de Lincoln Road Mall en wandel langs allerlei pastelkleurige art deco hotels op Washington Avenue.

17:00-18:00: Perez art museum

Wie zegt dat Miami enkel feesten is? Bezoek zeker het Perez art Museum, al was het maar om even af te koelen van de tropische temperaturen buiten.

18:00-20:00: Wynwood walls

Wanneer je in Miami bent moet je zeker de graffitimuur in Wynwood bezoeken. Kleurrijke werken van internationale artiesten komen tot leven op verschillende muren die ze mochten beschilderen in de wijk. Er is geen enkel plekje wat geen kleur heeft gekregen. Dit soort street art is heel populair en dat merk je ook aan de verschillende bloggers die aanschuiven voor een foto bij die ene Wynwood wall.

20:00-22:00 Brickell downtown

Ah downtown Miami. Niets te vergelijken met Miami Beach maar desalniettemin de moeite om een van de Causeway’s over te steken. Loop verloren tussen de wolkenkrabbers en als je nog even tijd hebt kan je nog een bezoekje brengen aan Little Havanna. En waarom ga je niet gluren in Jennifer Lopez’s huis op Star Island? Of dat van Gwen Stefani?

22:00-02:00 Nightlife!

Natuurlijk kom je ook naar Miami voor het nachtleven. Je hebt er de beste clubs van de wereld met de meest bekende DJ’s. Gil wel honderd keer “welcome to Miami” in een van deze clubs: LIV, Mokai, Rockwell, 50 en Blackbird Ordinary. Houd jij het vol tot 2 uur ‘s ochtends?

Werp nog een laatste blik op deze stad wanneer het stilaan weer licht wordt en maak je dan gelijk klaar voor de volgende 24 uur in….

Meer reistips over Miami nodig?

Vertrek op taalreis met EF Education First en ga Engels studeren in Miami op onze eigen EF school en ervaar Boston als een local! Onze collega’s ter plaatse kennen trouwens alle hotspots en nemen je graag mee naar de top bezienswaardigheden in Miami. Voor meer informatie: http://www.ef.nl/pg/studeren/amerika/miami/

Meer reistips over de Verenigde Staten:

24u in Chicago: de top bezienswaardigheden in Chicago

24u in New York: de top bezienswaardigheden in New York City

10 dingen om te doen in Chicago voor tien Dollar

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Wat te doen in Brisbane: de leukste bezienswaardigheden en tips!

Brisbane, wat komen wij er graag! Deze heerlijke stad in de Australische staat (the Sunshine State) Queensland weet ons keer...

Overnachten in Porto: leuke en goed beoordeelde accommodaties

Ga je op stedentrip naar het Portugese Porto en wil je op een leuke en goede locatie overnachten? Dan moet...

Leuke stedentrips: deze 10 mooie steden raden wij aan!

Leuke stedentrips - Kriebelt het weer om op stedentrip te gaan en is het tijd om weer een nieuwe leuke...

6 adembenemende verblijven ter ere van Wereld Oceanen Dag

Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag en dat moet gevierd worden! Naast dat oceanen voor een adembenemend uitzicht...

Wat te doen in Keulen tijdens je stedentrip?

Wil je graag treinen en een gezellige en gastvrije stad in Europa bezoeken? Dan is Keulen de ideale stedentrip! Keulen,...

Overnachten in Brisbane: deze hotels en appartementen raden wij aan!

Overnachten in Brisbane in Australië? Brisbane is een stad waar je van gaat houden, wij komen er dan ook erg...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy