Top bezienswaardigheden in Miami!

24u in Miami: de top bezienswaardigheden in Miami


10 mei 2017 | Reistips
Foto: Top bezienswaardigheden in Miami!

Top bezienswaardigheden in Miami – Je komt aan in een geweldige stad, maar je kunt er maar een dag zijn: jammer! Je verblijf in Miami hoeft geen totale verspilling te worden als je het maar goed weet te plannen. Eline Gijselings van EF Education First bezocht Miami in 24 uur. Lees hier haar tips zodat je niets hoeft te missen!

9:30-12:00: Beach time

Miami is de zonnigste bestemming van onze EF scholen op de Oostkust, dus neem lekker de tijd om te ontwaken op het strand. De zon is heel sterk in Miami dus tot 12 uur houd je het maar net vol op het strand. Maak zeker een selfie met een van de vele kleurrijke traditionele beach houses en natuurlijk het helderblauwe zeewater.

12:30-17:00: City tour

Tijd voor actie! Trek de stad in. Je kan kiezen voor downtown Miami (wat een stad apart is), of blijf lekker hangen in Miami Beach. Flaneer op de Collins avenue, ga shoppen op de Lincoln Road Mall en wandel langs allerlei pastelkleurige art deco hotels op Washington Avenue.

17:00-18:00: Perez art museum

Wie zegt dat Miami enkel feesten is? Bezoek zeker het Perez art Museum, al was het maar om even af te koelen van de tropische temperaturen buiten.

18:00-20:00: Wynwood walls

Wanneer je in Miami bent moet je zeker de graffitimuur in Wynwood bezoeken. Kleurrijke werken van internationale artiesten komen tot leven op verschillende muren die ze mochten beschilderen in de wijk. Er is geen enkel plekje wat geen kleur heeft gekregen. Dit soort street art is heel populair en dat merk je ook aan de verschillende bloggers die aanschuiven voor een foto bij die ene Wynwood wall.

20:00-22:00 Brickell downtown

Ah downtown Miami. Niets te vergelijken met Miami Beach maar desalniettemin de moeite om een van de Causeway’s over te steken. Loop verloren tussen de wolkenkrabbers en als je nog even tijd hebt kan je nog een bezoekje brengen aan Little Havanna. En waarom ga je niet gluren in Jennifer Lopez’s huis op Star Island? Of dat van Gwen Stefani?

22:00-02:00 Nightlife!

Natuurlijk kom je ook naar Miami voor het nachtleven. Je hebt er de beste clubs van de wereld met de meest bekende DJ’s. Gil wel honderd keer “welcome to Miami” in een van deze clubs: LIV, Mokai, Rockwell, 50 en Blackbird Ordinary. Houd jij het vol tot 2 uur ‘s ochtends?

Werp nog een laatste blik op deze stad wanneer het stilaan weer licht wordt en maak je dan gelijk klaar voor de volgende 24 uur in….

Meer reistips over Miami nodig?

Vertrek op taalreis met EF Education First en ga Engels studeren in Miami op onze eigen EF school en ervaar Boston als een local! Onze collega’s ter plaatse kennen trouwens alle hotspots en nemen je graag mee naar de top bezienswaardigheden in Miami. Voor meer informatie: http://www.ef.nl/pg/studeren/amerika/miami/

Meer reistips over de Verenigde Staten:

24u in Chicago: de top bezienswaardigheden in Chicago

24u in New York: de top bezienswaardigheden in New York City

10 dingen om te doen in Chicago voor tien Dollar


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *