24u in Miami: de top bezienswaardigheden in Miami

Gepubliceerd: 10 mei 2017 | Foto: Top bezienswaardigheden in Miami!

Top bezienswaardigheden in Miami – Je komt aan in een geweldige stad, maar je kunt er maar een dag zijn: jammer! Je verblijf in Miami hoeft geen totale verspilling te worden als je het maar goed weet te plannen. Eline Gijselings van EF Education First bezocht Miami in 24 uur. Lees hier haar tips zodat je niets hoeft te missen!

9:30-12:00: Beach time

Miami is de zonnigste bestemming van onze EF scholen op de Oostkust, dus neem lekker de tijd om te ontwaken op het strand. De zon is heel sterk in Miami dus tot 12 uur houd je het maar net vol op het strand. Maak zeker een selfie met een van de vele kleurrijke traditionele beach houses en natuurlijk het helderblauwe zeewater.

12:30-17:00: City tour

Tijd voor actie! Trek de stad in. Je kan kiezen voor downtown Miami (wat een stad apart is), of blijf lekker hangen in Miami Beach. Flaneer op de Collins avenue, ga shoppen op de Lincoln Road Mall en wandel langs allerlei pastelkleurige art deco hotels op Washington Avenue.

17:00-18:00: Perez art museum

Wie zegt dat Miami enkel feesten is? Bezoek zeker het Perez art Museum, al was het maar om even af te koelen van de tropische temperaturen buiten.

18:00-20:00: Wynwood walls

Wanneer je in Miami bent moet je zeker de graffitimuur in Wynwood bezoeken. Kleurrijke werken van internationale artiesten komen tot leven op verschillende muren die ze mochten beschilderen in de wijk. Er is geen enkel plekje wat geen kleur heeft gekregen. Dit soort street art is heel populair en dat merk je ook aan de verschillende bloggers die aanschuiven voor een foto bij die ene Wynwood wall.

20:00-22:00 Brickell downtown

Ah downtown Miami. Niets te vergelijken met Miami Beach maar desalniettemin de moeite om een van de Causeway’s over te steken. Loop verloren tussen de wolkenkrabbers en als je nog even tijd hebt kan je nog een bezoekje brengen aan Little Havanna. En waarom ga je niet gluren in Jennifer Lopez’s huis op Star Island? Of dat van Gwen Stefani?

22:00-02:00 Nightlife!

Natuurlijk kom je ook naar Miami voor het nachtleven. Je hebt er de beste clubs van de wereld met de meest bekende DJ’s. Gil wel honderd keer “welcome to Miami” in een van deze clubs: LIV, Mokai, Rockwell, 50 en Blackbird Ordinary. Houd jij het vol tot 2 uur ‘s ochtends?

Werp nog een laatste blik op deze stad wanneer het stilaan weer licht wordt en maak je dan gelijk klaar voor de volgende 24 uur in….

Meer reistips over Miami nodig?

Vertrek op taalreis met EF Education First en ga Engels studeren in Miami op onze eigen EF school en ervaar Boston als een local! Onze collega’s ter plaatse kennen trouwens alle hotspots en nemen je graag mee naar de top bezienswaardigheden in Miami. Voor meer informatie: http://www.ef.nl/pg/studeren/amerika/miami/

Meer reistips over de Verenigde Staten:

24u in Chicago: de top bezienswaardigheden in Chicago

24u in New York: de top bezienswaardigheden in New York City

10 dingen om te doen in Chicago voor tien Dollar

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy