Sealander - Caravan

Bijzondere caravans: de caravan van de toekomst


05 dec 2017 | Reistips
Foto: Sealander - Caravan

Vaak wordt gezegd dat een caravan, saai, suf en niet modern is. Maar na het lezen van deze blog denk je daar waarschijnlijk heel anders over. Caravans zijn weer helemaal hip en na het zien van deze caravans krijg jij waarschijnlijk ook kriebels en zou jij er ook zo eentje willen hebben. Deze bijzondere caravans moet je gezien hebben. 

Caravan en boot combinatie 

Kun jij niet kiezen tussen een mooie caravan of boot? Waarom combineer je die twee niet gewoon. Maak kennis met de Sealander, dé caravan die ook dienst doet als boot. Deze te gekke caravan weegt amper 400 kilo waardoor deze caravan door bijna elk type auto voorgetrokken kan worden. De caravan is voorzien van een compacte keuken, 2 zitbanken die om te vormen zijn tot een knus bed en een eettafel. 

Sealander - Caravan

Sealander – Caravan – Bron: Sealander

De Mehrzeller, de caravan van de toekomst 

Maak kennis met de caravan van de toekomst. Het bedrijf Nonstandard (een Oostenrijks architectenbureau) heeft wel een heel speciale caravan ontworpen. Het bedrijf heeft namelijk speciale software ontwikkeld waarmee vakantiegangers zelf een caravan kunnen ontwerpen. De wensen en behoeften van deze vankantiegangers zie je terug in een meercellige caravan, die er bijzonder indrukwekkend uitziet. Bekijk hieronder de video waarin je het prototype van de Mehrzeller ziet wat door de architecten met behulp van de software is gemaakt. 

Mehrzeller Caravan - NONSTANDARD

Mehrzeller Caravan – NONSTANDARD

Caravan Mehrzeller Design

Caravan Mehrzeller Design – Bron: Mehrzeller

Welke caravan heeft jouw voorkeur? 

Met welke caravan zou jij het liefste op vakantie gaan. Of ben je meer een type voor een stacaravan of chalet? Neem ook eens een kijkje bij Stekelbos

Meer leuke reistips?

Volg ons dan op Facebook


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *