Droombaan: maandelijks 8.500 euro verdienen door op reis te gaan

Droombaan: maandelijks 8.500 euro verdienen door op reis te gaan

Droombaan: maandelijks 8.500 euro verdienen door op reis te gaan

Droombaan Cancun, Mexico – Heb jij altijd al gedroomd van een baan waarbij je fulltime kan reizen en ook nog eens een goed salaris verdient? Lees dan snel verder. Cancun.com is op zoek naar een blogger die de Mexicaanse stad een half jaar lang via verschillende social media kanalen promoot. Lijkt jou dat wat? 

Solliciteren maar

Wie bij het lezen meteen enthousiast wordt, moet zeker even de vacature lezen. Cancun is op zoek naar een sociaal persoon die zijn of haar ervaringen met de stad wil delen. De werkzaamheden zullen zijn: het schrijven van recensies, het maken van video’s en het posten van berichtjes op social media. 

Het mooie Cancun - Ga jij voor die droombaan?

Het mooie Cancun – Ga jij voor die droombaan?

Droombaan in Cancun

Als jij uiteindelijk wordt uitgekozen dan ga je aan de slag onder de naam Cancun Experience Officer: CEO. Zoals een echte CEO krijg je als als blogger het beste van het beste. Deze geluksvogel mag niet alleen overnachten in prachtige resorts, maar krijgt ook ongelimiteerde VIP-toegang tot alle clubs van de stad. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt namelijk ook nog betaald om deze vakantieparel te ontdekken. 6 maanden lang ontvangt deze geluksvogel elke maand 10.000 dollar (8.500 euro). Geïnteresseerden kunnen nog tot 17 december solliciteren. Waar wacht je nog op??

Zie jij jezelf al in Cancun rondlopen? 

Lijkt jou het wat? Laat jouw reactie achter!

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.