Ontdek het mooie Amsterdam met een interactieve city game!

Gepubliceerd: 15 jun 2019 | Foto: Amsterdam City Challenge

Rondvaren door de grachten van Amsterdam, een bezoek brengen aan het Anne Frank huis, selfies maken in Madame Tussaud, oog in oog staan met de Nachtwacht in het Rijksmuseum. Allemaal leuke activiteiten die je waarschijnlijk al een keertje gedaan hebt tijdens je bezoek aan het bruisende Amsterdam. Maar is het niet leuk om de stad Amsterdam nóg beter te leren kennen? Heb je wel eens aan een city game gedacht? Ontdek samen met je vrienden op een interactieve manier de stad Amsterdam. Een leerzame en vooral leuke manier voor een onvergetelijk dagje Amsterdam.

City Challenge Amsterdam
Op de dam – Fotograaf: MichielTon.com

City Challenge Amsterdam

Met de City Challenge Amsterdam is dit mogelijk. Met een speciale iPad loop je in een groep door de stad en komt Amsterdam in jouw handen tot leven. Op verschillende locaties wordt je uitgedaagd om diverse games te spelen die betrekking hebben op de stad. Van het oplossen van een oude moord, tot het onschadelijk maken van een bom, het zijn allemaal onvergetelijke spellen waarbij je gegarandeerd fun hebt met je vrienden. Het mooie aan de City Challenge Amsterdam is dat je ook nog eens in beweging bent, meteen een mooie workout.

Tijdens het spel verbrand je ook nog eens gemiddeld 713kcal.
Tijdens het spel verbrand je ook nog eens gemiddeld 713kcal. Fotograaf: MichielTon.com

Wat maakt deze City Challenge zo speciaal?

Er is niets vervelenders dan vastzitten aan een bepaalde tijd. Bij de City Challenge Amsterdam heb je de vrijheid om de iPad van 09.00 tot 22.00 op te halen en in te leveren bij het pick up point. Heb je zin gekregen om tussendoor een terrasje te pakken, een museum te bezoeken of te gaan shoppen, dan is dat ook geen enkel probleem. Het spel kun je namelijk tussen alle opdrachten door gewoon pauzeren. Zo lang en vaak als jij dat wilt!

Even een terrasje pakken tussendoor
Even een terrasje pakken tussendoor – Fotograaf: MichielTon.com

Het spel bevat verschillende technieken. Zo wordt er bij City Challenge Amsterdam gebruik gemaakt van augmented en virtual reality, objectherkenning en interactieve GPS. Hierdoor wordt de echte en virtuele wereld goed gecombineerd en krijg je een zo’n real life mogelijk bordspel van de stad. De makers van deze City Challenge zijn telkens weer opnieuw op zoek naar nieuwe technische mogelijkheden en willen dit spel ook graag in de toekomst naar andere steden in Nederland uitrollen. Wie weet kun je dit te gekke interactieve spel binnenkort ook in jouw buurt spelen.

Video over de City Challenge Amsterdam

Enthousiast geworden?

Lijkt jou het ook gaaf om deze City Challenge Amsterdam samen met vrienden te spelen? Gooi dan snel een datumprikker eruit, kies een datum en ontdek Amsterdam op een hele vette manier. Lukt het jou (samen met je team) om een plekje te scoren in de top 10 ranking lijst op de website? Meer informatie over de City Challenge Amsterdam

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs over Nederland

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Hotel de Werelt: een comfortabel hotel midden in het groen

Op uitnodiging van Hotel de Werelt zijn we naar de omgeving van Lunteren gegaan om daar te overnachten en de...

Overnachten in Deventer: de leukste hotels in hartje Deventer

Deventer is één van de oudste steden van Nederland en de ideale stad voor een weekendje weg in eigen land....

Natuurhuisje: 5 leuke last minutes voor een zomer in eigen land

Nu de zomervakantie is begonnen en reizen naar het buitenland nog steeds ingewikkeld is, kiezen steeds meer mensen ervoor om...

10 leuke dingen om te doen in Nederland

In Nederland is zoveel te beleven dat je eigenlijk niet eens naar het buitenland hoeft te gaan. Elke provincie in...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy