Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek het mooie Amsterdam met een interactieve city game!

Amsterdam City Challenge

Ontdek het mooie Amsterdam met een interactieve city game!

Amsterdam City Challenge

Inhoudsopgave

Rondvaren door de grachten van Amsterdam, een bezoek brengen aan het Anne Frank huis, selfies maken in Madame Tussaud, oog in oog staan met de Nachtwacht in het Rijksmuseum. Allemaal leuke activiteiten die je waarschijnlijk al een keertje gedaan hebt tijdens je bezoek aan het bruisende Amsterdam. Maar is het niet leuk om de stad Amsterdam nóg beter te leren kennen? Heb je wel eens aan een city game gedacht? Ontdek samen met je vrienden op een interactieve manier de stad Amsterdam. Een leerzame en vooral leuke manier voor een onvergetelijk dagje Amsterdam.

City Challenge Amsterdam
Op de dam – Fotograaf: MichielTon.com

City Challenge Amsterdam

Met de City Challenge Amsterdam is dit mogelijk. Met een speciale iPad loop je in een groep door de stad en komt Amsterdam in jouw handen tot leven. Op verschillende locaties wordt je uitgedaagd om diverse games te spelen die betrekking hebben op de stad. Van het oplossen van een oude moord, tot het onschadelijk maken van een bom, het zijn allemaal onvergetelijke spellen waarbij je gegarandeerd fun hebt met je vrienden. Het mooie aan de City Challenge Amsterdam is dat je ook nog eens in beweging bent, meteen een mooie workout.

Tijdens het spel verbrand je ook nog eens gemiddeld 713kcal.
Tijdens het spel verbrand je ook nog eens gemiddeld 713kcal. Fotograaf: MichielTon.com

Wat maakt deze City Challenge zo speciaal?

Er is niets vervelenders dan vastzitten aan een bepaalde tijd. Bij de City Challenge Amsterdam heb je de vrijheid om de iPad van 09.00 tot 22.00 op te halen en in te leveren bij het pick up point. Heb je zin gekregen om tussendoor een terrasje te pakken, een museum te bezoeken of te gaan shoppen, dan is dat ook geen enkel probleem. Het spel kun je namelijk tussen alle opdrachten door gewoon pauzeren. Zo lang en vaak als jij dat wilt!

Even een terrasje pakken tussendoor
Even een terrasje pakken tussendoor – Fotograaf: MichielTon.com

Het spel bevat verschillende technieken. Zo wordt er bij City Challenge Amsterdam gebruik gemaakt van augmented en virtual reality, objectherkenning en interactieve GPS. Hierdoor wordt de echte en virtuele wereld goed gecombineerd en krijg je een zo’n real life mogelijk bordspel van de stad. De makers van deze City Challenge zijn telkens weer opnieuw op zoek naar nieuwe technische mogelijkheden en willen dit spel ook graag in de toekomst naar andere steden in Nederland uitrollen. Wie weet kun je dit te gekke interactieve spel binnenkort ook in jouw buurt spelen.

Video over de City Challenge Amsterdam

YouTube video

Enthousiast geworden?

Lijkt jou het ook gaaf om deze City Challenge Amsterdam samen met vrienden te spelen? Gooi dan snel een datumprikker eruit, kies een datum en ontdek Amsterdam op een hele vette manier. Lukt het jou (samen met je team) om een plekje te scoren in de top 10 ranking lijst op de website? Meer informatie over de City Challenge Amsterdam

Plan je reis door Nederland
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je reis door Nederland