Contactloos huisje midden in de natuur in Nederland!

Contactloos huisje midden in de natuur


30 apr 2020 | Reistips
Foto: Contactloos huisje midden in de natuur in Nederland - Foto's: Natuurhuisje

Contactloos huisje midden in de natuur – Het is in deze tijd vrij lastig om op vakantie te gaan. Vakanties buiten Nederland zijn vrijwel onmogelijk en binnen Nederland is het ook een hele opgave om iets te vinden wat goed aansluit bij deze tijd. Terwijl de regels iets versoepelen wordt het nog steeds aangeraden om niet de drukte op te zoeken en 1,5 meter afstand te houden.

Contactloos huisje

Gelukkig zijn er nog mogelijkheden zoals het initiatief van het boeken van een contactloos huisje midden in de natuur. Via Natuurhuisje.nl boek je nu eenvoudig vakantiehuizen in Nederland waarbij je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Een goede oplossing om toch te kunnen genieten van je welverdiende vakantie in Nederland.

Hoe werkt het boeken van een contactloos verblijf?

Wie een contactloos verblijf boekt komt in principe met niemand in contact. Er zijn geen gedeelde ruimtes en je hebt alle faciliteiten voor jou alleen. Bij aankomst bij je verblijf ligt de sleutel al klaar en indien het ontbijt is inbegrepen wordt dit netjes klaargezet zonder dat je iemand ziet.

Het vinden van contactloze verblijven is vrij eenvoudig. Via de website van Natuurhuisje.nl kun je eenvoudig filteren door tijdens het zoeken ‘contactloos verblijf‘ aan te vinken. Speel wat met de filters, zoals met het aantal personen en de prijs en je zult zien dat je snel het perfecte (contactloze) vakantiehuisje hebt gevonden. Bekijk alle contactloze verblijven.

3 leuke contactloze verblijven in de natuur

Natuurhuisje in Overschild (Groningen)

Natuurhuisje in Overschild - Groningen - Contactloos verblijf
Contactloos natuurhuisje in Overschild (Groningen)

Er gaat niets boven Groningen. Dit luxe en duurzame natuurhuisje ligt zeer landelijk in Midden Groningen. Met een schitterend vrij uitzicht over de landerijen richting het Schildmeer is het volop genieten en tot rust komen.

Lees meer over dit luxe natuurhuisje in Groningen

Natuurhuisje in Ruurlo (Gelderland)

Contactloos natuurhuisje in Ruurlo -Gelderland - contactloos huisje
Contactloos natuurhuisje in Ruurlo (Gelderland)

Wie sfeervol wil overnachten in Gelderland zit in dit natuurhuisje in Ruurlo helemaal goed. Dit natuurhuisje bevindt zich op een kleinschalig bosparkje aan een zandweg en ligt slechts 1,5 kilometer van het dorpje Ruurlo. Het huisje is sfeervol, warm en landelijk aangekleed met veel hout en natuurlijke materialen.

Lees meer over dit sfeervolle natuurhuisje in Ruurlo

Natuurhuisje in Den Dolder (Utrecht)

Natuurhuisje in Den Dolder inclusief zwembad
Natuurhuisje in Den Dolder, inclusief zwembad

In de mooie provincie Utrecht, aan de rand van de uitgestrekte bossen bevindt zich dit leuke, zonovergoten en goed verzorgde natuurhuisje. De ideale plek om tot rust te komen. Maak een mooie wandeling of fietstocht door het Utrechtse Landschap en geniet heerlijk van het zwembad.

Lees meer over dit leuke natuurhuisje in Den Dolder

Boek ook een contactloos natuurhuisje

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een contactloos huisje midden in de natuur in Nederland. Geen drukke hotels of vakantieparken, maar een toffe slaapplek midden in de natuur. Maak een heerlijke fietstocht of wandeling en geniet van de mooiste plekken van Nederland.

Enthousiast geworden? Boek nu ook je eigen natuurhuisje en ervaar het ook zelf


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *