Coolado, dé zitzak waar iedereen op zit te wachten

Coolado: nieuwe zitzak met pomp!

Coolado: nieuwe zitzak met pomp!

Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Dé tijd om leuke festivals te bezoeken, heerlijk te genieten van het zonnetje of te picknicken in het park. Ook de zitzakken kunnen natuurlijk weer tevoorschijn gehaald worden, want het is weer tijd om te gaan relaxen. Alleen er is 1 probleempje, hoe krijg je die zitzak ook alweer opgeblazen?

Maak kennis met de Coolado zitzak

Gelukkig is er een slimme ondernemer die een nieuw soort zitzak op de markt gaat brengen. Maak nu kennis met Coolado, de ultieme zitzak met ingebouwde pomp. Zo hoef je dus zelf nooit meer voor gek te staan, omdat het maar niet wil lukken om lucht in je zitzak te krijgen. Fantastisch idee, toch? Zie jij jezelf binnenkort al heerlijk relaxen op die Coolado loungebag? Wij in ieder geval wel! 

Deze zitzak is eenvoudig op te blazen door middel van een ingebouwde pomp!

Deze zitzak is eenvoudig op te blazen door middel van een ingebouwde pomp!

De voordelen: 

  • Eenvoudig op te blazen door de ingebouwde en verplaatsbare pomp
  • De pomp is eenvoudig op te laden door middel van een USB oplader  
  • Beschikbaar in mooie kleuren met gave patronen 
Coolado: beschikbaar in gave kleuren met patronen!

Coolado: beschikbaar in mooie kleuren met gave patronen!

Crowdfunding

Vrijdag 28 april 2017 start de crowdfunding campagne voor de Coolado zitzak. Support nu dit te gekke idee! Neem snel een kijkje op de website Coolado.com 

Ook fan van dit product? 

Binnenkort zullen wij hier nog meer aandacht aan gaan besteden. Houd onze reisblog en social media kanalen daarom goed in de gaten. 

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.