De coolste schaatsbanen ter wereld

Het is weer bijna winter, een hoop mensen beginnen weer schaatskriebels te krijgen. Wie aan de winter denkt, denkt al snel aan de pistes en de fabelachtige bossen gehuld in een dikke laag sneeuw. Maar de winter kan natuurlijk ook gewoon heerlijk schaatsen op een mooie schaatsbaan zijn met vrienden of familie. Vandaag neemt Liefde voor Reizen je mee langs een aantal bestemmingen waarbij je heerlijk kunt schaatsen. Dit zijn de coolste schaatsbanen ter wereld! Voor welke schaatsbestemming zou jij gaan? 

Schaatsen in het romantische Parijs, Frankrijk 

Hotel Plaza Athenee Paris is een elegant hotel dat aan de prestigieuze Avenue Montaigne ligt. Het hotel heeft een Dior Institite spa, 5 restaurants, een cocktailbar en een prachtige eigen ijsbaan. Nadat je het indrukwekkende Parijs hebt ontdekt kun je heerlijk ontspannen in de spa of schaatsen op de mooi aangelegde ijsbaan. Iets voor jou? 

schaatsen-in-het-romantische-parijs

Schaatsen in Parijs

Schaatsen in onze mooie hoofdstad Amsterdam 

Als je dichterbij huis wil blijven dan is het Museumplein een prima plek om te schaatsen. De schaatsbaan is hier open tot het begin van februari. De schaatsbaan bevindt zich op de volledige vijver van het Rijksmuseum. Mocht je meteen een nachtje willen overnachten en Amsterdam willen ontdekken, ga dan naar het Conservatorium Hotel. Dit hotel ligt op slechts 200 meter afstand en heeft een stijlvol design. 

schaatsen-in-het-mooie-amsterdam

Schaatsen in Amsterdam

Schaatsen in de wereldstad Londen, Verenigd Koninkrijk 

De Engelse wereldstad Londen heeft een aantal schaatsbanen verspreid over de stad. De meest favoriete ijsbaan van Londen is zonder enige twijfel de schaatsbaan bij het Somerset House. Deze schaatsbaan heeft een unieke locatie en magische sfeer. Mocht je graag met je hotel in de buurt willen zitten van deze schaatsbaan, dan is The Private Apartments – The Strand – Covent Garden zeker iets voor jou. Dit luxueus appartementencomplex heeft een fantastisch uitzicht op het Hof van Justitie. 

schaatsen-in-wereldstad-londen

Schaatsen in Londen

Schaatsen op de grootste schaatsbaan ter wereld in Ottawa, Canada

Als je toch wil schaatsen, waarom dan niet op de grootste schaatsbaan ter wereld? Het Rudeau Canal is een prachtige plek om pirouettes te oefenen tijdens deze winter. Dit kanaal is bijna 8 kilometer lang en is gratis toegankelijk voor iedereen. Na zo’n koude Canadese winterdag kun je heerlijk opwarmen in het Sheraton Ottawa Hotel in hartje Ottawa. Dit mooie hotel ligt dichtbij bezienswaardigheden Parliament Hill en ByWard Market. Dat moet toch genieten zijn? 

schaatsen-grootste-schaatsbaan-ter-wereld-ottawa-canada

Schaatsen in Ottawa

 

TAGS: amsterdam
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *