Best bekeken reisvideo's april 2018

De best bekeken reisvideo’s van april 2018


01 mei 2018 | Reisinspiratie
Foto: Best bekeken reisvideo's april 2018

De laatste tijd leggen wij de focus steeds meer op reisvideo’s. Video’s worden op social media over het algemeen meer bekeken en met een video krijg je een goed beeld van een plek of omgeving. Het team van Liefde voor Reizen gaat wekelijks op pad om de mooiste plekken vast te leggen. Eenmaal thuis gaan ze aan de slag om een boeiende en inspirerende reisvideo te ontwikkelen. Naast de videobeelden componeren ze de achtergrondmuziek tegenwoordig ook zelf, zodat elke video de juiste sfeer krijgt.

Best bekeken reisvideo’s

De afgelopen maand zijn onze reisvideo’s weer massaal bekeken, bedankt voor het kijken. Hierbij de top 5 van de meest bekeken reisvideo’s. Tip: hoor je géén geluid? Druk dan rechtsonder in de video op het geluidsicoontje. Veel kijkplezier! 

1 – Citytrip Lissabon (Portugal)

Reis mee naar het mooie Lissabon in Portugal!

2 – Discover Sardinia (Italië)

Ontdek het prachtige Italiaanse eiland Sardinië!

3 – The Old Market (Naxos, Griekenland)

Loop mee door The Old Market in Naxos-stad op Naxos!

4 – Great Ocean Road (Australië)

Bewonder één van de mooiste autoroutes ter wereld! 

5 – Ardèche (Frankrijk)

Reis mee naar Frankrijk en ontdek hoe mooi de Ardèche is!

Wil je meer inspirerende reisvideo’s zien? 

Ben je op zoek naar nog meer reisinspiratie en wil je graag meer reisvideo’s zien? Neem dan een kijkje op ons reisvideo platform Reistelevisie.nl of volg ons op Facebook!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?