Drone video over het prachtige Sri Lanka, gemaakt door 538 DJ Coen Swijnenbeg

Prachtige drone video over Sri Lanka gemaakt door Coen Swijnenberg


08 nov 2016 | Reisinspiratie
Foto: Drone video over het prachtige Sri Lanka, gemaakt door 538 DJ Coen Swijnenbeg

De stemronde voor de Drone Awards is ondertussen geopend. Als reisblogger ben ik tegenwoordig erg geïnteresseerd in drone video’s, omdat je op deze manier een land vanuit een heel ander perspectief kunt laten zien.

Drone video over Sri Lanka

Nou zat ik even alle video’s te bekijken die genomineerd zijn voor de Drone Awards en viel mij er eentje meteen op. Buiten het feit dat deze video door de getalenteerde 538 DJ Coen Swijnenberg is gemaakt, is deze drone video heel indrukwekkend om te bekijken. Coen heeft prachtige beelden geschoten in Sri Lanka en deze verwerkt in een indrukwekkende drone video. Ik vind zelf dat Coen de perfecte combinatie heeft gemaakt tussen de beelden en de muziek. Deze reisvideo wekt de nieuwsgierigheid om verder te kijken. Reis je ook even mee naar Sri Lanka? Mooi he?

Meer leuke reistips over Sri Lanka?

Volg onze reizende reporters op Facebook


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *