Foto op canvas - haal het reizen in huis

Met een persoonlijke foto op canvas haal je reizen in huis!


02 jun 2020 | Reistips
Foto: Foto op canvas - haal het reizen in huis

Wat is de plek waar je het meest bent en waar je het vaakst aan al jouw reisherinneringen denkt? Juist…thuis natuurlijk! Na het reizen is het altijd fijn om weer thuis te komen, maar met een persoonlijke foto van je favoriete reis aan de muur, wordt thuiskomen helemaal een feestje.

Een foto op canvas, een fotolijst voor aan de muur of een foto op plexiglas, door de haarscherpe resolutie lijkt het net alsof je toch een beetje op die ene mooie plek bent.

Het kiezen van je foto

Hoe meer je reist hoe lastiger het wordt om een geschikte foto te kiezen voor op canvas. Wat vaak helpt is om jezelf wat vragen te stellen, zoals bijvoorbeeld: ‘Welke reis heeft de meeste indruk gemaakt op mij?’. Als je die vraag al kan beantwoorden dan blijft er maar 1 reis over en hoef je alleen die reisfoto’s maar door te lopen.

Om de juiste foto te vinden moet je goed nadenken en afvragen welke sfeer je graag wilt hebben in huis of in je tuin. Na het bepalen van de sfeer vallen er ook weer veel foto’s af. Met filteren zul je snel bij de geschikte foto uitkomen.

Foto van Kinney Lake

Zelf hebben we gekozen voor een prachtige foto van Kinney Lake in het Canadese British Columbia. Dit prachtige meer in Mount Robson Provincial Park vonden wij gaaf voor in onze tuin. De weerspiegeling van de planten op het glas geeft helemaal een mooi effect. Wij zijn erg blij met het eindresultaat, de foto die wij via BesteCanvas.nl hebben laten drukken op Plexiglas is echt schitterend geworden.

Waarom een foto op canvas?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag een foto op canvas of plexiglas? Hierbij 5 redenen waarom een foto op canvas een heel goed idee is:

  • Met een leuke canvas verander je in no time een saaie muur in een kleurrijke en sfeervolle omgeving.
  • Met een persoonlijke canvas kun je elke dag nagenieten van die ene mooie reis die je gemaakt hebt. En wanneer je visite krijgt kunnen ook zij een beetje met je meereizen.
  • In deze gekke coronatijd is het helemaal fijn om het reizen door middel van een persoonlijke reisfoto op canvas toch een beetje in huis te kunnen halen.
  • Een canvas blijft heel lang goed, je hebt er jaren plezier ervan.
  • Het laten afdrukken van een foto op canvas hoeft helemaal niet duur te zijn. En zeker nu niet, wij mogen jou namelijk 15% korting geven. Gebruik hiervoor de volgende code: LIEFDEVOORCANVAS15

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BesteCanvas.nl


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *