Geld verdienen tijdens het reizen? Word vertaler!

Gepubliceerd: 31 aug 2017 | Foto: Geld verdienen tijdens het reizen! Wat voor jou?

Bonjour, hola, hello traveller! Wie wel eens voor langere tijd gaat reizen, kent het gevoel wel. Je bent al enige tijd onderweg en het geld begint toch echt op te raken. Op zo’n moment zou je willen dat je ergens snel aan het werk kon. Heb je eigenlijk wel eens nagedacht over ‘online werken’? Met ‘online werken’ kun je waar je ook maar wilt aan de slag gaan. Heb jij hier wel eens aan gedacht om dit te gaan doen? 

Digital Nomads

Om online te kunnen werken heb je alleen een laptop en een goede WIFI verbinding nodig. Als je eenmaal verbinding hebt kun je werken waar en wanneer je maar wilt. Easy toch? Steeds meer mensen combineren reizen met werken, deze mensen worden ook wel Digital Nomads genoemd. Het geeft je vrijheid en de kans om overal te kunnen werken waar je maar wilt. En het mooie aan Digital Nomad zijn is dat je ook nog wat van de wereld kunt zien. Waar je bij een kantoor job vastgepind zit aan je ‘standaard’ bureauplek, ben je als Digital Nomad zo vrij als een vogel. Zo kun je ervoor kiezen om vanuit een hip café te gaan werken, op die te gekke rooftop spot of misschien wel vanaf het strand. Mogelijkheden in overvloed. Lijkt jou dat wat? 

Geld verdienen tijdens het reizen

Om geld te kunnen verdienen tijdens het reizen, kun je ervoor kiezen om een eigen ‘online onderneming‘ op te gaan zetten. Zo kun je bijvoorbeeld inspelen op de behoefde die er momenteel is in het land waar je op dat moment bent. Natuurlijk vergt zo’n onderneming enige inspanning en tijd om er een succes van te kunnen maken. Naast het beginnen van je eigen online onderneming kun je er ook voor kiezen om voor een bedrijf te gaan werken. Wat dacht je bijvoorbeeld ervan om vertaler te worden en vanuit het buitenland vertaalopdrachten uit te voeren? Op deze manier kun je reizen én geld verdienen perfect combineren. Zo hoef je niks zelf op te starten en kun je toch reizen en bijverdienen. 

Maak kennis met Fairlingo

Een bedrijf wat zich hiermee bezighoudt is het Enschedese bedrijf Fairlingo, wat is opgericht door Vertaalbureau Perfect. Hierbij kunnen taalliefhebbers geld verdienen door teksten te vertalen in de cloud, waar ze ook op de wereld zijn. Met het vertalen verdienen de vertalers punten en kunnen hiermee in een hoger level terecht komen en daardoor meer gaan verdienen. Bij het vertalen gaat het om website vertalen, webshop vertalen en andere leuke vertaalopdrachten. Na het afronden van een vertaalopdracht is het voor de vertaler eenvoudig om zich te laten uitbetalen via PayPal. Het voordeel van Fairlingo vergeleken met andere vertaalbureaus is dat de vertalingen community-created zijn. In mijn ogen een perfecte en leuke manier om in het buitenland bij te verdienen. 

Wil jij ook aan de slag? 

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen aan de slag? Neem dan snel een kijkje op de website en lees het hele verhaal over hoe Fairlingo werkt

Ohja…en vergeet niet: vertalen is wel echt een vak, goede vertalers hebben veel ervaring en natuurlijk een studie achter de rug. Onderschat het niet!   

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy