Waarom ik nu al groot fan ben van Google Trips!

Gepubliceerd: 29 sep 2016 | Foto: Waarom ik nu al fan ben van Google Trips!

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel apps. Ik zelf zie soms door de bomen het bos niet meer omdat er een te groot aanbod aan apps is en elke app is weer net anders in zijn werking. Bij het downloaden van een app moet je tegenwoordig goed kijken of de app wel volledig gratis is en of alle functies die jij nodig hebt werken. Zo heel af en toe verschijnt er een app waar ik heel blij van word. Deze week is dat Google Trips, een applicatie die je helpt voor en tijdens het reizen. Ik zal je in het kort uitleggen wat deze applicatie doet en wat je in de toekomst kunt verwachten van Google Trips. 

Wat is Google Trips? 

Google Trips is een reisapp die op een hele overzichtelijke manier je reis weergeeft en je tijdens de reis kan voorzien van handige informatie over de bestemming. Wat Google Trips zo ‘smart’ maakt is het automatisch genereren van je reis. Als je net als ik Gmail gebruikt dan haalt Google Trips op een slimme manier de geboekte vliegtickets en hotels uit je e-mails en plaatst deze op chronologische volgorde met de juiste datum en tijd in een mooi reisschema. Als je net als onze reporters graag zelf alle vliegtickets en hotels los boekt dan is dit een ideale reisapp. Let er wel altijd op dat natuurlijk vluchttijden nog kunnen veranderen. Hou hiervoor altijd de informatiekanalen van de luchtmaatschappij zelf in de gaten.  

Google Trips: zie in 1 keer je reserveringen voor je volgende trip!

Google Trips: zie in 1 keer jouw reserveringen voor je volgende trip!

Informatie over de reisbestemming

De app is niet alleen voordat je op reis gaat handig, ook tijdens het reizen kan Google Trips zeker een verrijking zijn. Klik tijdens het reizen op je bestemming en zoek bijvoorbeeld eenvoudig naar de leukste restaurants, winkels, attracties en natuurlijk tours die beschikbaar zijn. De app is erg overzichtelijk en geeft je snel het antwoord op je vragen. 

Google Trips: zoek op je bestemming eenvoudig naar restaurants, winkels en tours.

Google Trips: zoek op je bestemming eenvoudig naar restaurants, winkels en tours.

Toekomst van Google Trips

Ik verwacht van deze reisapp van Google heel veel in de toekomst, er valt namelijk nog een hoop te koppelen en uit te breiden om de reiziger nog beter te kunnen helpen tijdens het reizen. Als wij Google een tip mogen geven zou het koppelen aan persoonlijke reisblogs ook een mooie uitbreiding zijn. Zo kunnen reizigers een nog beter beeld krijgen van een reisbestemming. Google, jullie weten waar de contact knop zit hé? 😉 

Downloaden van de app

De app is beschikbaar voor Android en iOS. Voor meer informatie over de app kijk je op de website van Google Trips. Heb jij de app al gedownload en uitgeprobeerd? Laat dan zeker even jouw ervaring weten. Ben jij net zo enthousiast als mij? 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx