Deze hoofdhangmat is jouw beste vriend op lange reizen

Hoofdhangmat - De NodPod

Hoofdhangmat - De NodPod

Iedereen kent het wel, je hebt een lange rit of vlucht voor de boeg en wil proberen te slapen. Allereerst is het vrij lastig om de perfecte positie te vinden, maar het meest vervelende is misschien wel dat je net als je in slaapt valt met je hoofd gaat knikkebollen. Door het knikkebollen wil het nog wel eens gebeuren dat je weer wakker wordt. Hier is nu de ideale oplossing voor. Wat dacht je van een hangmat speciaal voor je hoofd! Deze hangmat zorgt ervoor dat je hoofd op zijn plaats blijft en je rustig door kunt slapen. 

Het ziet er misschien belachelijk uit, maar wat kan jou het schelen. Als jij maar lekker slaapt, toch? 

Hoofdhangmat – De NodPod

De NodPod, ook wel ‘hangmat voor je hoofd’ genoemd, probeert na te bootsen hoe je in je bed slaapt, met je hoofd 90° ten opzichte van je lichaam, maar dan rechtop zittend.De NodPod zorgt dat je hoofd niet van links naar rechts kan zwaaien en voorkomt zo dat je volledig geradbraakt wakker zal worden. 

De NodPod: ideaal voor vliegtuig, auto en trein!

De NodPod: ideaal voor vliegtuig, auto en trein! – © kickstarter.

Kickstarter project – Hoofdhangmat

Het gepatenteerde idee komt van de Amerikaanse Paula Blankenship uit Kentucky. Zij bedacht dit na jaren van slapeloze reisjes voor haar werk. De NopPod kun je nu al voorbestellen op Kickstarter voor 30 dollar (26,5 euro). De levering wordt verwacht rond November. Fijne reis en slaap lekker!

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *