Hotspot: Boekwinkel Scriptum in Oxford

Scriptum in Oxford

Scriptum in Oxford

Houd jij van boeken? En het liefst in van die kleine boekwinkeltjes waar het stof nog op de boeken ligt? Dan is deze boekenwinkel een aanrader! De boekenwinkel is gelegen in Oxford, waar ze naast boeken ook veren verkopen om mee te schrijven, wereldbollen en nog meer van dat soort.

Boekwinkel Scriptum in Oxford

De sfeer in de winkel voelde direct knus en de winkel verwonderde meerdere malen met de klassieke boeken in de mooie kaften. Zo verkopen ze de klassiekers: Pinoccio, Sherlock Holmes, King Arthur etc. Mocht je in Oxford zijn, dan raden wij je aan deze boekwinkel even binnen te lopen en je te laten verrassen door het complete Engelse boekengevoel!

Hotspot Scriptum op de kaart

Meer informatie over Scriptum in Oxford

Ga naar de website van Scriptum in Oxford

 

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *