Hotspot: Pinball Valencia

Pinball Valencia - Een club die je terug brengt naar de jaren 70

Pinball Valencia - Een club die je terug brengt naar de jaren 70

Aan de Carrer de la Concòrdia, nummer 3, vind je een hele bijzondere club genaamd Pinball. Pinball gerund door een hele aardige Argentijn is een club waar je de jaren 70 kunt herbeleven. Het interieur is erg vintage en helemaal in de stijl van de (disco)jaren 70. Je vergeet hier even alle dagelijkse hectiek. Voor wie het wil is er nog een leuke dansvloer waar je op ‘jaren 70 rock met een kraakje erin’ een dansje kunt wagen. Je moet er eigenlijk al heen gaan om even kennis te maken met deze zeer vriendelijke eigenaar. Hij praat helaas niet goed Engels, gebruik daarom je Spaanse skills en geniet van een mooie avond.

Jaren 70 interieur in club Pinball Jaren 70 interieur in club Pinball – Photo credits: Pinball Valencia

Meer informatie over Pinball Valencia:

https://www.facebook.com/pinballvalencia?fref=ts

TAGS: valencia
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *