Tijdelijke Hotspot: De Trap in Rotterdam

De stad Rotterdam krijgt van 16 mei tot en met 12 juni een bijzondere blikvanger erbij. Een 180 tellende trap die je leidt naar 29 meter hoge dak van het groothandelsgebouw, wat tijdelijk is ingericht als uitkijkpost waar je een kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

De trap in Rotterdam 

In het kader van ‘Rotterdam viert de stad’ viert Rotterdam 75 jaar wederopbouw. Architect Winy Maas, bekend van onder andere de Rotterdamse Markthal ontwierp de steigerinstallatie. De gedachte er achter is dat Rotterdam na de 2e wereldoorlog veel steigers nodig had om de stad weer op te bouwen.

In de centrale hal bovenin is er een luchtcafé waar je gezellig een hapje en een drankje kan doen en diverse souvenirtjes kan aanschaffen

De trap is eenvoudig te vinden bij de uitgang van Rotterdam Centraal aan het stationsplein wat uiteraard prima is te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer informatie is te vinden op: http://www.rotterdamviertdestad.nl/

De locatie:

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    Ik ben reporter Bert en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in 1983 in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw, naar allerlei landen.