Hotspot: Ierse pub Cock N’ Bull – Bondi Junction (Sydney)

Cock N' Bull Bondi Junction

Cock N' Bull Bondi Junction

Bondi Junction – Wil je lekker eten in een hele gezellige sfeer? Bezoek dan de Irish pub Cock N’ Bull in Bondi Junction (Sydney). Voor omgerekend 10 euro heb je al een heerlijke snitchel met patat en salade. Het leuke aan deze pub is dat de sfeer altijd goed is en dat je er ook nog eens heerlijk kunt eten. Vaak begint er rond 19.00 uur een leuk bandje te spelen waardoor je na het eten ook nog even een dansje kunt wagen.

Bondi Junction

De pub bevindt zich in Bondi Junction, een gebied vlakbij het centrum van Sydney. Vanaf het centrum van Sydney kun je eenvoudig de trein nemen met als eindbestemming Bondi Junction. Vanuit Bondi Junction kun je lopend of met de bus naar het wereldberoemde strand Bondi Beach. Verder kun je bij Bondi Junction ook nog prima shoppen bij het grote Westfield winkelcentrum.

Locatie Ierse Pub

89 Ebley St
Bondi Junction NSW 2022
Australië

 

Meer informatie over Cock N’ Bull?

Meer informatie lees je op de website van deze Ierse pub.

TAGS: sydney
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *