Hotspot: IJs van Co – In Hoenderloo

Lekker gewandeld op de Hoge Veluwe? Of gewoon toe aan iets lekkers? Dan is IJs van Co in Hoenderloo een echte aanrader voor de ijsliefhebber! Deze ijssalon maakt al sinds 1938 ijs en is zelfs verkozen tot het lekkerste ijs van Gelderland. Dagelijks bereiden ze bij IJs van Co vers ijs voor de verkoop aan het ijs-loket in Hoenderloo. 

Over de ijssalon 

IJs van Co is verkozen tot het lekkerste ijs in Gelderland. Bij het ijsloket staan mensen in de rij voor een heerlijk ambachtelijk soft ijsje, in een beker met vruchten, met of zonder dip en/of slagroom.

Wij zijn zelf ook op pad geweest en zijn langs deze ijssalon geweest om het te testen. En wij kunnen je vertellen, het is echt heerlijk ijs. Ben je dus in de buurt van Hoenderloo, ga het dan ook zelf eens proberen. Wat is jouw favoriete ijssmaak? 

IJs van co bezoeken? 

Kijk snel op de website www.ijsvanco.nl en ontdek het lekkerste ijs van Gelderland!

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

 1. Auteur

  Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

  Reacties

  1 reactie

  • Avatar jolanda schreef:

   Zou graag de afmetingen willen hebben van jullie ijsbakken. Wij willen een ijskarretje gaan maken met het zomerkamp. Alvast bedankt!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *