Rosie Campbells in Sydney!

Hotspot Rosie Campbells in Sydney


11 jan 2017 | Hotspots & festivals
Foto: Rosie Campbells in Sydney!

Rosie Campbells – Wie aan Sydney denkt, denkt al snel met eten en drinken aan pubs en hamburgers. Toch heeft Sydney veel meer te bieden en daar kwamen wij deze vakantie achter. Na een lange wandeling door de stad kwamen wij terecht in Crown Street in de wijk Surry Hills. Dorstig waren we op zoek naar een leuk tentje om nog een biertje te drinken.

Hotspot 

Opeens stapte wij Rosie Campbells binnen en werden direct overvallen door de geweldige kleuren en decoraties die binnen aanwezig waren. ‘Hier gaan we wat drinken’, zeiden we direct tegen elkaar. 

Rosie Campbells in Sydney!

Rosie Campbells in Sydney!

bar-rosiecampbells-sydney-2

Rosie Campbells in Sydney!

Cocktails met rum 

Rosie Campbells is een restaurant / bar wat helemaal in het teken staat van Jamaica. Je kunt hier dan ook werkelijk waar elke rum drinken die je maar kan bedenken. Ook hebben ze verschillende lekkere cocktails waarbij rum 1 van de basis ingrediënten is. Zie hieronder een deel van de menukaart. 

De kaart met drankjes!

De kaart met drankjes!

Wij zijn voor de Rosie’s Coco Colada gegaan. Pampero Dark Rum infused with Pimento, Pineapple, Coco Lopez, Sugarcane, Lime en Banana Foam. Wat een heerlijke cocktail was dat!!

cocktail-met-rum

Meer informatie over Rosie Campbells? 

Kijk dan hier op de website!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *