Hotspot Rosie Campbells in Sydney

Gepubliceerd: 11 jan 2017 | Foto: Rosie Campbells in Sydney!

Rosie Campbells – Wie aan Sydney denkt, denkt al snel met eten en drinken aan pubs en hamburgers. Toch heeft Sydney veel meer te bieden en daar kwamen wij deze vakantie achter. Na een lange wandeling door de stad kwamen wij terecht in Crown Street in de wijk Surry Hills. Dorstig waren we op zoek naar een leuk tentje om nog een biertje te drinken.

Hotspot 

Opeens stapte wij Rosie Campbells binnen en werden direct overvallen door de geweldige kleuren en decoraties die binnen aanwezig waren. ‘Hier gaan we wat drinken’, zeiden we direct tegen elkaar. 

Rosie Campbells in Sydney!

Rosie Campbells in Sydney!

bar-rosiecampbells-sydney-2

Rosie Campbells in Sydney!

Cocktails met rum 

Rosie Campbells is een restaurant / bar wat helemaal in het teken staat van Jamaica. Je kunt hier dan ook werkelijk waar elke rum drinken die je maar kan bedenken. Ook hebben ze verschillende lekkere cocktails waarbij rum 1 van de basis ingrediënten is. Zie hieronder een deel van de menukaart. 

De kaart met drankjes!

De kaart met drankjes!

Wij zijn voor de Rosie’s Coco Colada gegaan. Pampero Dark Rum infused with Pimento, Pineapple, Coco Lopez, Sugarcane, Lime en Banana Foam. Wat een heerlijke cocktail was dat!!

cocktail-met-rum

Meer informatie over Rosie Campbells? 

Kijk dan hier op de website!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Stadsbrouwerij DAVO, dé hotspot van Deventer

Naast het feit dat we graag plekken in het buitenland willen ontdekken, is het ook heerlijk om in eigen land...

Hotspot: restaurant KEES

Ons team is deze maand weer op pad geweest en heeft leuke hotspots ontdekt. Een van deze leuke hotspots is...

Hotspot: STAN&CO in Arnhem

Ons team was voor opnames in Arnhem en kwam deze fijne hotspot tegen. STAN&CO is een hip eetcafé waar je heerlijke gerechten...

Hotspot: Taverne De Kade in Grou

Ga je een keer richting Friesland, vergeet dan niet om het plaatsje Grou te bezoeken. Grou is een leuk klein...

Hotspot: Biercafé Olivier, Utrecht

Wie van Belgisch bier en van mooie locaties houdt zit bij Biercafé Olivier in Utrecht helemaal goed. Dit biercafé ligt...

Hotspot: Restaurant Maria Mandiles in Valencia

Ben je in Valencia en wil je lekker eten op een romantische plek, ga dan naar restaurant Maria Mandiles. Er...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy