Generic selectors
Exacte overeenkomsten
Zoeken op titel
Zoeken in content
Zoeken in blogs
Zoeken op pagina's
/ Hotspots
Rosie Campbells in Sydney!
Rosie Campbells in Sydney!
Rosie Campbells in Sydney!
Rosie Campbells in Sydney!

Hotspot Rosie Campbells in Sydney

Rosie Campbells – Wie aan Sydney denkt, denkt al snel met eten en drinken aan pubs en hamburgers. Toch heeft Sydney veel meer te bieden en daar kwamen wij deze vakantie achter. Na een lange wandeling door de stad kwamen wij terecht in Crown Street in de wijk Surry Hills. Dorstig waren we op zoek naar een leuk tentje om nog een biertje te drinken.

Hotspot 

Opeens stapte wij Rosie Campbells binnen en werden direct overvallen door de geweldige kleuren en decoraties die binnen aanwezig waren. ‘Hier gaan we wat drinken’, zeiden we direct tegen elkaar. 

Rosie Campbells in Sydney!

Rosie Campbells in Sydney!

bar-rosiecampbells-sydney-2

Rosie Campbells in Sydney!

Cocktails met rum 

Rosie Campbells is een restaurant / bar wat helemaal in het teken staat van Jamaica. Je kunt hier dan ook werkelijk waar elke rum drinken die je maar kan bedenken. Ook hebben ze verschillende lekkere cocktails waarbij rum 1 van de basis ingrediënten is. Zie hieronder een deel van de menukaart. 

De kaart met drankjes!

De kaart met drankjes!

Wij zijn voor de Rosie’s Coco Colada gegaan. Pampero Dark Rum infused with Pimento, Pineapple, Coco Lopez, Sugarcane, Lime en Banana Foam. Wat een heerlijke cocktail was dat!!

cocktail-met-rum

Meer informatie over Rosie Campbells? 

Kijk dan hier op de website!

Misschien vind je dit ook leuk:


reporter Jesper
Geschreven door:
Hallo ik ben reporter Jesper, 29 jaar, woonachtig in Deventer en gek op reizen. Het van huis zijn en verrast worden door andere culturen spreekt mij erg aan. Ik ben een echte stadsjongen en ga daarom ook graag naar de mooiste wereldsteden. Hoe gevarieerder een stad is hoe meer ik mij thuis voel. Via Liefde voor Reizen wil ik jullie graag op de hoogte houden van de leukste en mooiste plekken op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU
CONTACT