Hotspot Rosie Campbells in Sydney

Gepubliceerd: 11 jan 2017 | Foto: Rosie Campbells in Sydney!

Rosie Campbells in Sydney!
Reisblog Liefde voor Reizen

Rosie Campbells – Wie aan Sydney denkt, denkt al snel met eten en drinken aan pubs en hamburgers. Toch heeft Sydney veel meer te bieden en daar kwamen wij deze vakantie achter. Na een lange wandeling door de stad kwamen wij terecht in Crown Street in de wijk Surry Hills. Dorstig waren we op zoek naar een leuk tentje om nog een biertje te drinken.

Hotspot 

Opeens stapte wij Rosie Campbells binnen en werden direct overvallen door de geweldige kleuren en decoraties die binnen aanwezig waren. ‘Hier gaan we wat drinken’, zeiden we direct tegen elkaar. 

Rosie Campbells in Sydney!

Rosie Campbells in Sydney!

bar-rosiecampbells-sydney-2

Rosie Campbells in Sydney!

Cocktails met rum 

Rosie Campbells is een restaurant / bar wat helemaal in het teken staat van Jamaica. Je kunt hier dan ook werkelijk waar elke rum drinken die je maar kan bedenken. Ook hebben ze verschillende lekkere cocktails waarbij rum 1 van de basis ingrediënten is. Zie hieronder een deel van de menukaart. 

De kaart met drankjes!

De kaart met drankjes!

Wij zijn voor de Rosie’s Coco Colada gegaan. Pampero Dark Rum infused with Pimento, Pineapple, Coco Lopez, Sugarcane, Lime en Banana Foam. Wat een heerlijke cocktail was dat!!

cocktail-met-rum

Meer informatie over Rosie Campbells? 

Kijk dan hier op de website!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Proeflokaal - Stadsbrouwerij Davo in Deventer
Hotspots & festivals

Stadsbrouwerij DAVO, dé hotspot van Deventer

Naast het feit dat we graag plekken in het buitenland willen ontdekken, is het ook heerlijk om in eigen land op pad te gaan. Wat helemaal leuk is, is om in je eigen stadje op ontdekkingstocht te gaan. Ik ben zelf geboren in Maassluis, in het westen van het land, maar woon al bijna 5 jaar Stadsbrouwerij DAVO, dé hotspot van Deventer

Hotspot: restaurant KEES - Eten & Drinken
Hotspots & festivals

Hotspot: restaurant KEES

Ons team is deze maand weer op pad geweest en heeft leuke hotspots ontdekt. Een van deze leuke hotspots is restaurant KEES – Eten & Drinken. KEES ligt in het gezellige Poortugaal wat net buiten Rotterdam ligt. Wil je even de grote stad achter je laten en liever in een wat kleiner plaatsje dineren, dan Hotspot: restaurant KEES

Hotspot - STAN&CO in Arnhem
Hotspots & festivals

Hotspot: STAN&CO in Arnhem

Ons team was voor opnames in Arnhem en kwam deze fijne hotspot tegen. STAN&CO is een hip eetcafé waar je heerlijke gerechten kunt proberen. Zo hebben ze in de keuken een Josper grill waarbij het vlees extra heet wordt bereid en waardoor het erg mals wordt. Ik heb zelf de Lamscurry gekozen en deze was erg lekker. Hotspot: STAN&CO in Arnhem

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2023

Dit zijn de bestemmingen die wij aanraden om te bezoeken dit jaar:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy