Isle of Skye - Schotland

Isle of Skye: een landschap waar je kippenvel van krijgt!


22 jan 2019 | Schotland
Foto: Isle of Skye - Schotland

Isle of Skye in Schotland, ik heb er nog steeds een beetje heimwee naar. Tijdens onze rondreis door Schotland was dit wel echt een van de hoogtepunten. De natuur was zo overweldigend en de rust die je daar vindt is echt onbeschrijflijk. Een prachtige plek, die je niet mag missen als je in Schotland bent.

Tijdens onze roadtrip door Schotland hebben wij veel beelden geschoten, ook tijdens ons bezoek aan Isle of Skye. Om je een beeld te kunnen geven en enthousiast te kunnen maken, heb ik de mooiste stukken achter elkaar gezet. Met mijn zelf gecomponeerde filmmuziek droom je even helemaal weg en is het net even of je er zelf ook bent. Kijk mee, geniet en ontdek ook hoe mooi het Schotse Isle of Skye is.

Video over Isle of Skye

Leuk om te doen:

  • Beklim net als wij The Storr; een pittige klim met uiteindelijk een grandioos uitzicht.
  • Slaap net als wij op een magische plek in een pod bij The Cowshed Boutique Bunkhouse.

Staat deze plek op jouw bucketlist?

Laat je reactie achter! Enthousiast geworden? Maak ook een rondreis door Schotland en ervaar het zelf. Bekijk hier de mogelijkheden!

Meer Schotland inspiratie:

Roadtrip door het adembenemende Schotland

Herfst in Schotland: sprookjesachtig mooi (fotoblog)

Stedentrip Edinburgh, deze hotspots mag je niet missen

Slapen in een pipowagen aan de Schotse kust, een onvergetelijke ervaring

The Cowshed Boutique Bunkhouse: magisch overnachten in Schotland!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?