De kleine dingen die een hotelovernachting aangenaam maken!

Deze kleine dingen maken een hotelovernachting groots


24 feb 2016 |
Foto: De kleine dingen die een hotelovernachting aangenaam maken!

Een goed hotel is belangrijk tijdens je vakantie of weekendje weg. Maar wat maakt zo’n hotelovernachting nou eigenlijk goed? Het zijn eigenlijk de kleine dingen die een hotelovernachting zo aangenaam maken. Hotels.com heeft zeven kleine voordelen van een hotelkamer op een rijtje gezet. Wie het kleine immers niet eert… Ben jij het er mee eens? 🙂

Het grote, (zachte) hotelbed

Je benen en armen spreiden en de rand van het bed niet raken, fluweelzachter kussen en knisperende, schone dekens; het geeft je het gevoel alsof je op wolken slaapt in een hotelbed.

Goed bereikbaar met WiFi

Het wordt steeds belangrijker; WIFI. Je hoeft niemand en niets te missen; hotels beschikken doorgaans over goede WiFi, waardoor je op vakantie toch dicht bij huis bent. Als je dat wilt tenminste…

Altijd bereikbaar met goede WIFI verbinding!

Altijd bereikbaar met een goede WIFI verbinding!

Een bar aan huis

Vanuit je hotelkamer loop je zo in een paar tellen naar de chique hotelbar om een drankje te drinken, terwijl je kamer in hetzelfde pand is. Veel hotels hebben een mooi dakterras met vaak ook een indrukwekkend uitzicht. 

Toiletartikelen in miniformaat

Wie kent ze niet, die schattige kleine shampoo flesjes? Stiekem vinden wie ze heel handig en willen we ze graag zien in hotels. Ook de conditioner en bodylotion plus een aantal kleine pakjes, zoals een douchemuts of een naaisetje zijn meer dan welkom. Natuurlijk ook altijd handig om je eigen unboxing video te maken 😉

Een mysterieus opgeruimde kamer

Na een dagje strand is je kamer op mysterieuze wijze brandschoon en opgeruimd. Dat is heerlijk, had je dat thuis ook maar.

Een frisse ochtendduik

Je dag goed beginnen met een frisse duik in het zwembad in het hotel? Dat is toch een fijne manier om wakker te worden. 

Een heerlijk ochtendduik in het zwembad!

Een heerlijk ochtendduik in het zwembad!

Iets lekkers uit de minibar bij de hand

De minibar is gevuld met de lekkerste zoutjes en chocolade voor de lekkere trek. Ook vind je in deze kleine ijskast heerlijke, koude drankjes. Ach, op vakantie heb je best wat lekkers verdiend, toch?

Wat kun jij echt niet missen tijdens een hotelovernachting? 

Laat je reactie achter!

 

 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *