Kristallwelten: De kristalwereld in Oostenrijk verdubbelt

- © Swarovski Kristallwelten, Foto: A. Jasiutyn

Het park Kristallwelten, waar alles in het teken van kristal staat, behoort in Oostenrijk tot het meest bezochte en geliefde attractiepark. Vanaf 1 mei is het park dubbel zo groot. 

Het park breid uit en verdubbelde in omvang, met veel unieke kunstinstallaties en nieuwe bouwwerken. Een speelplaats en speeltoren, restaurant, een kristallijne wolk wat boven een zwarte spiegelvijver zweeft en een prachtig ontvangstgebouw wat door witte berkenstammen gedragen wordt. 

Het park is 7,5 hectare groot en bevat als middelpunt een water spuwende reus met daarbinnen wonderlijke kamers, fantasievol ingericht met bewegende installaties door kunstenaars als Tord Boontje, Alexander McQueen, Brian Eno en bedenker van het park André Heller. De combinatie van cultuur, entertainment, kunst, shopping en spelen maakt het Kristallwelten een echte unieke attractie die zowel kinderen als volwassenen fascineren. 

Meer informatie over Kristallwelten in Oostenrijk:

http://kristallwelten.swarovski.com/Content.Node/Startseite.de.html

Fotografie: © Swarovski Kristallwelten, Foto: A. Jasiutyn

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?