5 leuke dingen om te doen tijdens deze Pasen!

Gepubliceerd: 17 apr 2019 | Foto: 5 keer doen tijdens pasen

Komen die meubelboulevards je neus uit en heb je het bij de paasvuren ook wel gezien? Dan hebben wij een leuke Paas top 5 voor je. Deze 5 activiteiten kun je aankomend weekend doen en dat terwijl de temperatuur richting de 25 graden gaat. Als dat niet genieten wordt?!

1. Maak een bijzondere fietstocht

Wat dacht je van een heerlijke fietstocht? In Nederland zijn verschillende bijzondere fietstochten te maken. Maak bijvoorbeeld een fietstocht over de Gulperberg en ontdek het mooie Zuid-Limburg, ontdek het buitengebied van Amstelveen tijdens een biologische fietsroute of geniet van de rust en natuur in Groningen tijdens 26 kilometer lange fietstocht. En zo zijn er nog veel meer fietsroutes te bedenken. Met 25 graden is dit toch een heel goed idee om te doen tijdens pasen? Bekijk meer mooie fietsroutes!

Maak een mooie fietstocht tijdens het Paasweekend
Maak een mooie fietstocht tijdens het Paasweekend

2. Huur een boot en geniet van de natuur

Op steeds meer plekken in Nederland kun je een boot huren. Trommel de meest gezellige mensen op, vul een koelbox met eten en drinken, neem je zonnebrand mee en geniet van de mooiste natuur in Nederland. Wij hebben zelf een paar jaar geleden in Friesland een motorboot gehuurd in de omgeving van Grou. Dat was erg genieten! Dit was ook meteen een leuk uitje voor de hond.

Heerlijk varen in Friesland!
Heerlijk varen in Friesland!

3. Ga naar het (stads)strand

Waarschijnlijk ben je tijdens dit paasweekend niet de enige die naar het strand wil. Door de hoge temperaturen zullen de stranden zeker drukbezocht worden. Maar wat dacht je van een stadsstrand? In steeds meer steden kun je tegenwoordig de gezelligheid opzoeken op een stadsstrand. Neem je handdoek mee, wat leesvoer en sluit de dag af met een heerlijk speciaalbiertje. Klinkt als een mooie dag, toch?

Sinds deze maand kun je ook in Deventer genieten van het stadsstrand. Met een leuke horecagelegenheid en uitzicht op de prachtige skyline van Deventer, wordt dit gegarandeerd genieten tijdens Pasen. Lees meer over het stadsstrand in Deventer.

4. Ga naar een leuk festival

Tijdens het Paasweekend kun je in heel Nederland genieten van leuke festivals. Zo is er o.a. in Rotterdam Motel Mozambique in Schijndel het bekende festival Paaspop en in Sevenum het festival Prilpop. Nieuwsgierig naar meer leuke festivals? Neem dan een kijkje op de agenda van Festivalinfo.

5. Bezoek een gratis evenement

Voor wie een festival tijdens Pasen te veel geld vindt, zijn er natuurlijk ook nog een tal aan gratis evenementen die je kunt bezoeken tijdens Pasen. Er worden dit weekend veel Paas- en voorjaarsmarkten georganiseerd. Zo is er o.a.:

Zoals je ziet is er genoeg te doen. Wat ga jij doen tijdens Pasen? Heb jij nog een leuke tips voor onze volgers, wat echt in dit rijtje thuishoort? Laat je reactie achter!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Darwin: 5 leuke plekken om een drankje te doen

Wie voor de eerste keer naar Australië gaat slaat vaak het tropische Darwin in het noorden over. Plekken zoals de...

Wat te doen in Brisbane: de leukste bezienswaardigheden en tips!

Brisbane, wat komen wij er graag! Deze heerlijke stad in de Australische staat (the Sunshine State) Queensland weet ons keer...

Overnachten in Porto: leuke en goed beoordeelde accommodaties

Ga je op stedentrip naar het Portugese Porto en wil je op een leuke en goede locatie overnachten? Dan moet...

Leuke stedentrips: deze 10 mooie steden raden wij aan!

Leuke stedentrips - Kriebelt het weer om op stedentrip te gaan en is het tijd om weer een nieuwe leuke...

6 adembenemende verblijven ter ere van Wereld Oceanen Dag

Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag en dat moet gevierd worden! Naast dat oceanen voor een adembenemend uitzicht...

Wat te doen in Keulen tijdens je stedentrip?

Wil je graag treinen en een gezellige en gastvrije stad in Europa bezoeken? Dan is Keulen de ideale stedentrip! Keulen,...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy