Kerst vieren in Sydney - Photo by valisesetbaluchons

De leukste kerstbestemmingen: kerst vieren in het buitenland


14 nov 2016 | Reisinspiratie
Foto: Kerst vieren in Sydney - Photo by valisesetbaluchons

De leukste kerstbestemmingen / kerst vieren in het buitenland – Ja mensen, de kerst komt er echt weer aan. Over 1,5 maand zitten we weer met familie en vrienden te genieten van een overheerlijke kerstmaaltijd. Wie in Nederland blijft hoopt natuurlijk dit jaar op een witte kerst, wat wij erg goed begrijpen. Wie liever kerst in het buitenland hoopt natuurlijk op een leuke bestemming waarin je het ultieme kerstgevoel kunt ervaren. Maar waar moet je dan eigenlijk kerst vieren om dat ultieme kerstgevoel te kunnen proeven? Wij hebben de leukste kerstbestemmingen op een rijtje gezet? Waar vier jij dit jaar kerst? 

Kerst vieren in New York

Kerst in New York is één en al magie. Je kent het waarschijnlijk al uit de films die met kerst op de Nederlandse televisie te zien zijn, maar het zelf ervaren is toch wat leuker. Laat je betoveren door de geweldige kerstsfeer die in deze metropool hangt. Struin door de vele grote shopping malls en geniet van een echte Amerikaanse kerst. Het ultieme kerstgevoel, als je het ons vraagt. Ook zin om kerst te vieren in New York? Bekijk het aanbod en ervaar het zelf.

Kerst vieren in New York!
Kerst vieren in New York!

Disneyland Parijs in kerstsferen

Disneyland is de ideale plek om kerst te vieren met je gezin. Voor jong en oud is hier ontzettend veel te beleven en in de parken is werkelijk waar alles in kerststijl. Je komt oren en ogen te kort. Laat je betoveren en geniet van al de magie wat Disneyland te bieden heeft. Vooral de kerstparades zijn erg indrukwekkend en zijn een aanrader! Wie naar Disneyland Parijs gaat tijdens de kerstperiode, heeft gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Bekijk hier mooie aanbiedingen en ervaar het ook zelf.

Kerst in Parijs - Disneyland
Kerst in Disneyland Parijs – Photo: The Florida Standard

Kersthoppen in Londen

Als er 1 stad niet mag ontbreken is het Londen wel. De binnenstad van Londen wordt omgetoverd tot een waar lichtjesfestijn en de bekende grote warenhuizen zoals Harvey Nichols en Harrods doen er alles aan om een zo’n goed mogelijke kerstsfeer te creëren. Ga met je partner of vrienden richting Londen en geniet van deze fijne wereldstad. Je zult gegarandeerd 1 van de mooiste kerstdagen uit je leven beleven. Ben jij wel eens met kerst in Londen geweest? Mooie deals voor een weekendje Londen!

Kerst in Londen - Photo: JH Images.co.uk
Kerst in Londen – Photo: JH Images.co.uk

Een warme kerst in Sydney

Wil je deze kerst echt het roer omgooien en de kou een keertje achter je laten? Kies dan voor een kerstbestemming waar het in die periode zomer is. Sydney is hiervoor een hele goede optie. Als je in december richting Sydney gaat kun je temperaturen van 30 graden verwachten. Zie jij jezelf al met kerstmuts op BBQ-en op Bondi Beach? Sydney besteedt net als bijvoorbeeld New York en Londen veel aandacht aan de kerstaankleding van de stad. Overal door de stad heen zijn prachtige kerstbomen te bewonderen en zijn de grote winkelcentra helemaal in kerststijl. Lijkt jou dat wat, kerst vieren aan de andere kant van de wereld? Je vliegt al naar Sydney vanaf 750 euro.

Kerst vieren in Sydney - Photo by valisesetbaluchons
Kerst vieren in Sydney – Photo: valisesetbaluchons

Wil je nog dichterbij huis blijven? Dan is het Duitse Münster ook echt een aanrader. Lees onze uitgebreide blog over Münster maar eens!

In welke land zou jij graag kerst willen vieren?

Wij zijn erg benieuwd! Laat je reactie achter!

Meer leuke kerst reistips

Kerstmarkt in Kassel, sprookjesachtig genieten!

Stedentrip rond de kerst: 8 droomplekken in Europa!

10 x doen tijdens kerst in Dublin


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *