Liefde voor Reizen songbook!

Liefde voor Reizen Songbook


07 dec 2017 | Reistips
Foto: Liefde voor Reizen songbook!

Veel reizigers luisteren tijdens het reizen naar hun eigen muziek, heerlijk wegdromen bij die warme stem van bijvoorbeeld Eddie Vedder. Tijdens het reizen creëren we onbewust mooie herinneringen aan deze momenten wanneer we naar onze favoriete songs luisteren. Pas bij het thuiskomen ontdek je meestal wat die ene song voor je betekent. Bij het nogmaals luisteren van ‘die mooie song’ komen alle herinneringen weer naar boven, krijg je kippenvel en heb je even weer het idee dat je op die ene mooie plek bent. Herkenbaar voor jou? 

Liefde voor Reizen Songbook 

Reizigers voor wie dit verhaal bekend in de oren klinkt moeten nu even opletten. Wij zoeken namelijk mooie verhalen voor in ons Liefde voor Reizen Songbook. Plaats jouw favoriete song en verhaal in een reactie op social media of via onderstaand formulier op deze pagina. Alle verhalen gaan wij hieronder (in deze blogpost) plaatsen, zodat wij de komende weken een mooi Songbook vol met reisherinneringen krijgen. Natuurlijk plaatsen wij ook de song erbij, zodat reizigers meteen kennis kunnen maken met de muziek. Deel nu jouw favoriete song en verhaal!

Ohja: de leukste verhalen gaan wij de hele maand december delen via op onze Facebook pagina

Plaats jouw reisherinnering in ons songbook

[contact-form-7 id=”15463″ title=”Songbook”]

 

De reisherinneringen van onze volgers: 

 

On the Road Again van Willy Nelson

Reisherinnering: Op onze rondreis langs de oostkust van Australië heb ik zo’n 4.500km gereden en hebben we de mooiste landschappen en vergezichten aan ons voorbij zien trekken. We draaiden in de auto lekkere muziek en één van die nummers was ‘On the road again’ van Willie Nelson. Zo toepasselijk en vrolijk. Bij dit nummer droom ik iedere keer weer terug naar die mooie reis!

Reiziger: Martin (reporter van Liefde voor Reizen) 

 

Waltzing Matilda van Slim Dusty

Reisherinnering: Rijdend met de groepsrondreis door China, hadden wij als gids Chris en hij draaide in de bus Waltzing Matilda, wat echt typisch is voor juist Australië, maar niet voor China. Zo grappig als hij was draaide hij dit nummer en nu elke keer als ik dit nummer hoor, denk ik terug aan die mooie China reis. 

Reiziger: Marlous Hendriks

Mr. Brightside van The Killers

Reisherinnering: Als er 1 nummer mijn hele leven telkens weer terugkomt is het Mr. Brightside van The Killers wel. Het begon tijdens mijn stage in Sydney, waar dit nummer toen een hele grote hit was. Heerlijk tijdens het uitgaan met mijn vrienden meeschreeuwen zo hard als we konden. Bijna iedere reis komt dit nummer wel terug, wordt het niet toevallig gedraaid, dan draai ik het zelf wel via mijn smartphone of in de auto. Een nummer met heel veel mooie reisherinneringen. 

Reiziger: Jesper (reporter van Liefde voor Reizen) 


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *