Liefde voor Reizen Songbook

Gepubliceerd: 07 dec 2017 | Foto: Liefde voor Reizen songbook!

Veel reizigers luisteren tijdens het reizen naar hun eigen muziek, heerlijk wegdromen bij die warme stem van bijvoorbeeld Eddie Vedder. Tijdens het reizen creëren we onbewust mooie herinneringen aan deze momenten wanneer we naar onze favoriete songs luisteren. Pas bij het thuiskomen ontdek je meestal wat die ene song voor je betekent. Bij het nogmaals luisteren van ‘die mooie song’ komen alle herinneringen weer naar boven, krijg je kippenvel en heb je even weer het idee dat je op die ene mooie plek bent. Herkenbaar voor jou? 

Liefde voor Reizen Songbook 

Reizigers voor wie dit verhaal bekend in de oren klinkt moeten nu even opletten. Wij zoeken namelijk mooie verhalen voor in ons Liefde voor Reizen Songbook. Plaats jouw favoriete song en verhaal in een reactie op social media of via onderstaand formulier op deze pagina. Alle verhalen gaan wij hieronder (in deze blogpost) plaatsen, zodat wij de komende weken een mooi Songbook vol met reisherinneringen krijgen. Natuurlijk plaatsen wij ook de song erbij, zodat reizigers meteen kennis kunnen maken met de muziek. Deel nu jouw favoriete song en verhaal!

Ohja: de leukste verhalen gaan wij de hele maand december delen via op onze Facebook pagina

Plaats jouw reisherinnering in ons songbook

[contact-form-7 id=”15463″ title=”Songbook”]

 

De reisherinneringen van onze volgers: 

 

On the Road Again van Willy Nelson

Reisherinnering: Op onze rondreis langs de oostkust van Australië heb ik zo’n 4.500km gereden en hebben we de mooiste landschappen en vergezichten aan ons voorbij zien trekken. We draaiden in de auto lekkere muziek en één van die nummers was ‘On the road again’ van Willie Nelson. Zo toepasselijk en vrolijk. Bij dit nummer droom ik iedere keer weer terug naar die mooie reis!

Reiziger: Martin (reporter van Liefde voor Reizen) 

 

Waltzing Matilda van Slim Dusty

Reisherinnering: Rijdend met de groepsrondreis door China, hadden wij als gids Chris en hij draaide in de bus Waltzing Matilda, wat echt typisch is voor juist Australië, maar niet voor China. Zo grappig als hij was draaide hij dit nummer en nu elke keer als ik dit nummer hoor, denk ik terug aan die mooie China reis. 

Reiziger: Marlous Hendriks

Mr. Brightside van The Killers

Reisherinnering: Als er 1 nummer mijn hele leven telkens weer terugkomt is het Mr. Brightside van The Killers wel. Het begon tijdens mijn stage in Sydney, waar dit nummer toen een hele grote hit was. Heerlijk tijdens het uitgaan met mijn vrienden meeschreeuwen zo hard als we konden. Bijna iedere reis komt dit nummer wel terug, wordt het niet toevallig gedraaid, dan draai ik het zelf wel via mijn smartphone of in de auto. Een nummer met heel veel mooie reisherinneringen. 

Reiziger: Jesper (reporter van Liefde voor Reizen) 

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy