Update: Wereldreis op de motor – Guido & Lilian

Update wereldreis op motor van Guido & Lilian

Update wereldreis op motor van Guido & Lilian

Nieuwe update van Guido & Lilian: Onze laatste dagen in Turkije brachten we door in Yusufeli in het kackar gebergte. Het dorp en zijn omgeving zal over een paar jaar verdwijnen door de aanleg van een stuwmeer. Het project loopt sinds 1982 en moet Turkije onafhankelijk maken in zijn energievoorziening. De aantasting van de natuur en diersoorten is onbeschrijfelijk.

Update van Guido & Lilian: Wereldreis op de motor

Stuwmeer – Yusufeli in het kackar gebergte

Onderweg naar de grens eten de mieren mee van onze noodles en maken we hopelijk voorlopig de laatste sneeuwfoto’s.

Update: Wereldreis op de motor (Guido & Lilian)

We overnachten in het dorp Ardahan op 1800 meter hoogte. De volgende dag rijden we over een pas van 2543 meter Georgië binnen.

Update: Wereldreis op de motor (Guido & Lilian)Mooie brede landschappen

Fotografie copyright by Guido & Lilian (There is no try) 

Staat een motortocht op jouw bucketlist?

Heb jij er wel eens over gedroomd, om een onvergetelijke motorreis te gaan maken? Welke bestemmingen zou jij dan aandoen?

Zorg altijd dat je goed voorbereid aan je motortrip begint. Goede (motor)kleding is bijvoorbeeld heel belangrijk. Zo heb je tegenwoordig ook Motorkleding met airbag. Deze motorkleding wordt steeds populairder. Heb jij hier wel eens van gehoord?

Wat zijn de mooiste motorroutes?

Trollenroute in Noorwegen

Een land dat zeker niet ontbreken is het mooie Noorwegen. Hier vind je kilometers aan mooie wegen en met name de Trollenroute is een route (van 20 kilometer lang) die menig motorrijder waardeert. Geniet van de mooiste vergezichten, rijdt langs enorme fjorden en rotswanden en laat je betoveren door de adembenemende landschappen. Staat een motortrip in Noorwegen op jouw lijstje?

De Schotse Hooglanden

Nog een land waar je veel motorrijders ziet is het mooie Schotland. Rijdt door de Schotse Hooglanden en geniet van de meest waanzinnige landschappen. Maak af en toe een stop, slaap in een typisch Schotse hotel en vervolg je route weer. Schotland heeft veel mooie wegen, waar je als motorrijder prachtige routes kunt afleggen. Ook het gebied van Isle of Skye is echt een aanrader. Wij zijn afgelopen jaar ook naar Schotland geweest en hebben een bijzonder mooie trip gemaakt. Ontdek de mooiste plekken en lees onze uitgebreide blog nu.

Wat vind jij de mooiste motorroutes?

Laat je reactie achter. Wij zijn erg benieuwd!

Meer updates?

Volg ons op Facebook of volg Guido & Lilian direct op Facebook!

TAGS:
Heb je een vraag over deze blog? Stuur ons een berichtje!
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?