Doorwerken in de zomervakantie

Iedereen op vakantie en jij niet? Treur niet! Het heeft ook zo zijn voordelen!


24 jul 2018 | Lifestyle en Trends
Foto: Doorwerken in de zomervakantie

Iedereen maakt het wel eens mee, bijna al je collega’s gaan op vakantie in de zomermaanden en jij zit alleen achter je bureau, met een enkele collega op het werk. Dan is dit bericht voor jou bedoelt! Want thuisblijven is zo erg nog niet, kijk maar. 

Doorwerken in de zomervakantie heeft zijn voordelen: 

 1. Geen files! Dit betekent heerlijk uitslapen en je kan daarom heerlijk wat langer in je bed blijven liggen! Voor het geval je met het OV reist heb je geen last van overvolle treinen! Ideaal toch? 
 2. Het is een stuk rustiger met het mailverkeer op je werk, minder mail is dus in dit geval wellicht een stukje minder druk op je werk.
 3. Wanneer de vakantiedagen van je collega’s op zijn, heb jij er nog een heel aantal staan! Dus wanneer zij weer toe zijn aan vakantie, mag jouw vakantie beginnen!
 4. Je hebt steun aan elkaar, het is extra gezellig met de overgebleven collega’s, want jullie zitten immers in het zelfde schuitje! Je kunt elkaar hierdoor positief enthousiasmeren om lekker aan het werk te zijn.
 5. Doorknallen in de zomervakantie. Je kunt projecten oppakken waar je normaal nooit tijd voor had. Veel collega’s zullen je in ieder geval niet storen. 
 6. Met warm weer en hitte protocollen is er vaak ook gratis ijs en meer pauze op het werk! Mooi dus dat jij lekker werkt in de zomer!
 7. Je kunt uiteindelijk zelf goedkoper op vakantie, aangezien je in het najaar of voorjaar gaat en buiten de schoolvakanties om.

Weet jij nog een voordeel van doorwerken in de zomervakantie? 

Kun jij nog meer redenen bedenken waar je blij van wordt? Laat het ons dan zeker even weten! Want ook wij werken rustig door in deze heerlijke zomerse vakantiedagen!


 1. Reisblogger Marloes

  Auteur

  Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *