LIFEHACK: zo zorg je voor 2 keer zoveel vakantiedagen in 2019

Vakantiedagen verdubbelen

Vakantiedagen verdubbelen

Hoe meer vakantie, des te beter, toch? Gemiddeld heb je als Nederlander 25 vakantiedagen per jaar. Tenzij je dit slimme trucje toepast en het aantal vakantiedagen verdubbelt. Met dit slimme trucje zorg je ervoor dat je 2 keer zoveel vakantiedagen hebt in 2019. Wij leggen je uit hoe het werkt!

Nieuwjaarsdag

Als we kijken naar nieuwjaarsdag, deze dag valt volgend jaar op een dinsdag. Als je dan de maandag, donderdag en vrijdag vrij neemt, begin je het jaar heel goed met 9 vrije dagen. Das al een goed begin het jaar toch?

Andere feestdagen

Dit kun je ook met andere feestdagen doen. Kijk maar bijvoorbeeld naar Pasen, tweede paasdag valt op maandag 22 april, als je de rest van de week vrij neemt dan heb je weer 9 vrije dagen. Hetzelfde werkt voor Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerstmis. Met Kerst kun je zelfs 12 vrije dagen krijgen als je deze tactiek toepast. Hopen dat je baas het net zo leuk vindt als jij 😉

Ga jij dit trucje toepassen in 2019?

Laat jouw reactie achter.

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

 1. Auteur

  De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

  Reacties

  1 reactie

  • Avatar Sandra schreef:

   Zou een slimme truc zijn, beetje jammer dat ik de weekenden en feestdagen ook moet werken dus werkt deze theorie voor mij niet… Ik zou evenveel dagen kwijt zijn om op deze manier vrij te zijn, dan wanneer ik ‘gewoon’ vakantie neem!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *