Malediven, prachtige eilanden voor een onvergetelijke droomreis

Gepubliceerd: 01 jan 2016 | Foto: De Malediven - Prachtige eilanden voor een onvergetelijke droomreis

Als mij iets een bijzondere locatie lijkt zijn het de Malediven wel. Veel stellen hebben deze bestemming al op hun lijstje staan als huwelijksreis. Maar je kunt natuurlijk ook veel eerder deze prachtige eilandengroep gaan bezoeken. De Malediven is een eilandengroep wat bestaat uit 1190 koraaleilanden en ligt in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. Wie de eilanden bezoekt wordt omringd door paradijselijke witte stranden en zal verstelt staan van het prachtige lichtblauwe zeewater. Vakantie Malediven, een onvergetelijke droomreis. 

Prachtige stranden zorgen voor een onvergetelijke droomreis!

Prachtige stranden zorgen voor een onvergetelijke droomreis! – De Malediven

Bijkomen op de Malediven

Wanneer ik deze eilanden ga bezoeken weet ik niet, dat ik ze ooit ga bezoeken is zeker. Wat veel mensen niet weten is dat je de eilanden prima kunt combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan Sri Lanka. Veel reizigers willen graag veel dingen zien én toch ook even kunnen relaxen. De Malediven is dan een prima eiland om achter je toch wel drukke reisschema te plakken.

Grand Friday Mosque - Malediven

Grand Friday Mosque – Malediven

Duiken en snorkelen op de Malediven

De eilanden vormen ook een prima plek voor de duik- en snorkel liefhebber. In het prachtige azuurblauwe water kun je namelijk veel prachtige dieren spotten. Naast zon, zee en strand kun je ook bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het National Museum of de prachtige Grand Friday Moskee bezoeken. Ben je net als mij ook enthousiast over deze prachtige eilanden? Ga dan op zoek naar een mooie accommodatie en boek die vakantie naar de Malediven. 

Malediven, het Mekka voor de duikliefhebber!

Malediven, het Mekka voor de duikliefhebber!

Staan de Malediven op jouw bucketlist? 

Laat je reactie achter!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Overland truck safari in Afrika: door Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Villa huren op Bali: de mooiste privé villa’s met zwembad!

Een villa huren op Bali? Goed plan! Het fijne klimaat, de heerlijke Indonesische keuken, de gastvrije mensen en de prachtige...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy