De Malediven - Prachtige eilanden voor een onvergetelijke droomreis

Malediven, prachtige eilanden voor een onvergetelijke droomreis


01 jan 2016 | (ADV)
Foto: De Malediven - Prachtige eilanden voor een onvergetelijke droomreis

Als mij iets een bijzondere locatie lijkt zijn het de Malediven wel. Veel stellen hebben deze bestemming al op hun lijstje staan als huwelijksreis. Maar je kunt natuurlijk ook veel eerder deze prachtige eilandengroep gaan bezoeken. De Malediven is een eilandengroep wat bestaat uit 1190 koraaleilanden en ligt in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. Wie de eilanden bezoekt wordt omringd door paradijselijke witte stranden en zal verstelt staan van het prachtige lichtblauwe zeewater. Vakantie Malediven, een onvergetelijke droomreis. 

Prachtige stranden zorgen voor een onvergetelijke droomreis!

Prachtige stranden zorgen voor een onvergetelijke droomreis! – De Malediven

Bijkomen op de Malediven

Wanneer ik deze eilanden ga bezoeken weet ik niet, dat ik ze ooit ga bezoeken is zeker. Wat veel mensen niet weten is dat je de eilanden prima kunt combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan Sri Lanka. Veel reizigers willen graag veel dingen zien én toch ook even kunnen relaxen. De Malediven is dan een prima eiland om achter je toch wel drukke reisschema te plakken.

Grand Friday Mosque - Malediven

Grand Friday Mosque – Malediven

Duiken en snorkelen op de Malediven

De eilanden vormen ook een prima plek voor de duik- en snorkel liefhebber. In het prachtige azuurblauwe water kun je namelijk veel prachtige dieren spotten. Naast zon, zee en strand kun je ook bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het National Museum of de prachtige Grand Friday Moskee bezoeken. Ben je net als mij ook enthousiast over deze prachtige eilanden? Ga dan op zoek naar een mooie accommodatie en boek die vakantie naar de Malediven. 

Malediven, het Mekka voor de duikliefhebber!

Malediven, het Mekka voor de duikliefhebber!

Staan de Malediven op jouw bucketlist? 

Laat je reactie achter!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *