Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn voorbereidingen op Zweden en Noorwegen

Mijn voorbereidingen op Noorwegen en Zweden

Mijn voorbereidingen op Zweden en Noorwegen

Mijn voorbereidingen op Noorwegen en Zweden

Inhoudsopgave

Het is bijna zover..! De meesten van jullie komen nu terug van vakantie en hebben de mooiste avonturen beleefd of de meest relaxte dagen gehad. Na lang wachten is het voor ons ook bijna zover! En we hebben er ontzettend veel zin in. We zijn ons aan het voorbereiden op een week Noorwegen, het gebied de Hardangervidda en een week Zweden in een heus boomhutje!

Overnachting in een Zweedse boomhut

De voorbereidingen komen langzaam op gang, vaak bereid ik niet heel veel voor, maar nu leek het me toch handig om een beetje te kijken wat we willen, aangezien we maar een week in Noorwegen zijn en een week in Zweden. Normaal gesproken zouden we rondtrekken, maar nu voor het eerst hebben we besloten om een vaste plek te hebben op een camping in Noorwegen en dan een week in een boomhut in Zweden. Voor mij vrij nieuw, dus dan vergt dat automatisch ook wat voorbereiding.

Onze boomhut in Zweden!
Ons verblijf, deze te gekke boomhut in Zweden! – Zweedsboshuisje.nl

Onze planning

De planning is om in Noorwegen veel te wandelen (wellicht een trip van 2 dagen) en wellicht een dagje te mountainbiken als die mogelijkheid er is. In Zweden is de planning om vooral veel op het water te zijn en te gaan kayakken, maar dit hangt dan ook weer af van het weer.

Mijn vorige reis in Zweden!
Mijn vorige reis in Zweden!

Tips? 

Ik wil jullie in ieder geval even meenemen in deze voorbereiding en wellicht hebben jullie nog tips voor ons! Ik ben namelijk nog op zoek naar een leuke camping in Noorwegen. Weet jij een leuke plek? Stuur mij dan een bericht of laat je reactie achter op deze pagina. Alvast bedankt!

Liefde voor Scandinavië

Wist je trouwens dat ik vorige maand de pagina Liefde voor Scandinavië ben begonnen, waarop ik alles plaats wat te maken heeft met het mooie Scandinavië. Hier lees je binnenkort een hoop nieuwe reisblogs over de volgende reis door Zweden en Noorwegen die ik ga maken. 

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis