Mijn voorbereidingen op Zweden en Noorwegen

Gepubliceerd: 17 aug 2016 | Foto: Mijn voorbereidingen op Noorwegen en Zweden

Het is bijna zover..! De meesten van jullie komen nu terug van vakantie en hebben de mooiste avonturen beleefd of de meest relaxte dagen gehad. Na lang wachten is het voor ons ook bijna zover! En we hebben er ontzettend veel zin in. We zijn ons aan het voorbereiden op een week Noorwegen, het gebied de Hardangervidda en een week Zweden in een heus boomhutje!

Overnachting in een Zweedse boomhut

De voorbereidingen komen langzaam op gang, vaak bereid ik niet heel veel voor, maar nu leek het me toch handig om een beetje te kijken wat we willen, aangezien we maar een week in Noorwegen zijn en een week in Zweden. Normaal gesproken zouden we rondtrekken, maar nu voor het eerst hebben we besloten om een vaste plek te hebben op een camping in Noorwegen en dan een week in een boomhut in Zweden. Voor mij vrij nieuw, dus dan vergt dat automatisch ook wat voorbereiding.

Onze boomhut in Zweden!
Ons verblijf, deze te gekke boomhut in Zweden! – Zweedsboshuisje.nl

Onze planning

De planning is om in Noorwegen veel te wandelen (wellicht een trip van 2 dagen) en wellicht een dagje te mountainbiken als die mogelijkheid er is. In Zweden is de planning om vooral veel op het water te zijn en te gaan kayakken, maar dit hangt dan ook weer af van het weer.

Mijn vorige reis in Zweden!
Mijn vorige reis in Zweden!

Tips? 

Ik wil jullie in ieder geval even meenemen in deze voorbereiding en wellicht hebben jullie nog tips voor ons! Ik ben namelijk nog op zoek naar een leuke camping in Noorwegen. Weet jij een leuke plek? Stuur mij dan een bericht of laat je reactie achter op deze pagina. Alvast bedankt!

Liefde voor Scandinavië

Wist je trouwens dat ik vorige maand de pagina Liefde voor Scandinavië ben begonnen, waarop ik alles plaats wat te maken heeft met het mooie Scandinavië. Hier lees je binnenkort een hoop nieuwe reisblogs over de volgende reis door Zweden en Noorwegen die ik ga maken. 

Reisblogger Marloes

Auteur:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Overland truck safari in Afrika: door Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Villa huren op Bali: de mooiste privé villa’s met zwembad!

Een villa huren op Bali? Goed plan! Het fijne klimaat, de heerlijke Indonesische keuken, de gastvrije mensen en de prachtige...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy