Foto op canvas!

Mijn mooiste reisherinnering aan de muur


27 jun 2017 | Reistips
Foto: Foto op canvas!

Ken je dat gevoel: je hebt de reis van je leven erop zitten, komt enthousiast thuis om je reisverhalen te vertellen en dan breekt dag nummer 2 aan. Je hebt iedereen weer gezien en gesproken en het normale leven gaat weer beginnen. Op zo’n dag zou je even willen dat je terug in de tijd kon reizen en die bijzonder mooie reis nog een keer kon beleven.

Foto op canvas

Gelukkig is er wel een leuke oplossing die de pijn een beetje kan verzachten. Wat dacht je van een prachtige vakantiefoto op canvas? Hiermee kun je dagelijks genieten van die fantastische reis en ben je toch nog een beetje in je favoriete vakantieland. 

Mijn Australië herinnering 

Ik had hier zelf ook last van toen ik in januari dit jaar terug kwam van een maand rondreizen door Australië. Ik heb dit land zo in mijn hart zitten dat het telkens weer lastig is om terug te keren naar Nederland. Tijdens mijn rondreis heb ik diverse mooie reisfoto’s gemaakt waarmee ik telkens weer herinnert kan worden aan die droomreis. Het mooiste moment van de reis was het ontdekken van Pebbly Beach, een bijzonder mooi strand, waarbij de Kangoeroes in de avond tevoorschijn komen en enthousiast gaan springen op het strand. Voor mij was het daarom ook niet lastig om te kiezen welke foto ik voor eeuwig op mijn canvas wilde plaatsen. Ik heb mijn canvas een mooi plekje gegeven onder mijn Veranda in de tuin. In de winter krijgt hij een mooi plekje in huis. 

Mijn reisherinnering: Pebbly Beach in Australië

Mijn reisherinnering: Pebbly Beach in Australië

Vakantiesfeer in huis

Een foto op canvas laten drukken is een snelle en leuke manier om een vakantiesfeer in huis te creëren. Ik heb er zelf voor gekozen om mijn canvas te laten drukken via CanvasCompany.nl. Een hele fijne partij waarbij je heel snel je mooie canvas in huis hebt. Ik ben er heel erg blij mee, want mijn vakantiefoto komt echt helemaal tot zijn recht. De kleuren zijn exact zoals ik ze ook geüpload had. Het ophangen van de canvas gaat vrij eenvoudig: bevestig eerst de meegeleverde ophang haak aan de canvas zelf. Draai daarna een schroef in de muur (of boren, dit is natuurlijk afhankelijk van de muur) op de plek waar je de canvas wilt ophangen, hang de canvas aan de haak en geniet van een prachtige reisherinnering aan je muur. 

Jouw vakantiefoto op canvas?

Wil jij ook graag een mooie reisherinnering aan de muur hangen? Doe dan de komende weken mee aan onze winactie. Like onze Facebook en plaats hier jouw mooiste vakantiefoto!

 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *