Mijn mooiste reisherinnering aan de muur

Gepubliceerd: 27 jun 2017 | Foto: Foto op canvas!

Ken je dat gevoel: je hebt de reis van je leven erop zitten, komt enthousiast thuis om je reisverhalen te vertellen en dan breekt dag nummer 2 aan. Je hebt iedereen weer gezien en gesproken en het normale leven gaat weer beginnen. Op zo’n dag zou je even willen dat je terug in de tijd kon reizen en die bijzonder mooie reis nog een keer kon beleven.

Foto op canvas

Gelukkig is er wel een leuke oplossing die de pijn een beetje kan verzachten. Wat dacht je van een prachtige vakantiefoto op canvas? Hiermee kun je dagelijks genieten van die fantastische reis en ben je toch nog een beetje in je favoriete vakantieland. 

Mijn Australië herinnering 

Ik had hier zelf ook last van toen ik in januari dit jaar terug kwam van een maand rondreizen door Australië. Ik heb dit land zo in mijn hart zitten dat het telkens weer lastig is om terug te keren naar Nederland. Tijdens mijn rondreis heb ik diverse mooie reisfoto’s gemaakt waarmee ik telkens weer herinnert kan worden aan die droomreis. Het mooiste moment van de reis was het ontdekken van Pebbly Beach, een bijzonder mooi strand, waarbij de Kangoeroes in de avond tevoorschijn komen en enthousiast gaan springen op het strand. Voor mij was het daarom ook niet lastig om te kiezen welke foto ik voor eeuwig op mijn canvas wilde plaatsen. Ik heb mijn canvas een mooi plekje gegeven onder mijn Veranda in de tuin. In de winter krijgt hij een mooi plekje in huis. 

Mijn reisherinnering: Pebbly Beach in Australië

Mijn reisherinnering: Pebbly Beach in Australië

Vakantiesfeer in huis

Een foto op canvas laten drukken is een snelle en leuke manier om een vakantiesfeer in huis te creëren. Ik heb er zelf voor gekozen om mijn canvas te laten drukken via CanvasCompany.nl. Een hele fijne partij waarbij je heel snel je mooie canvas in huis hebt. Ik ben er heel erg blij mee, want mijn vakantiefoto komt echt helemaal tot zijn recht. De kleuren zijn exact zoals ik ze ook geüpload had. Het ophangen van de canvas gaat vrij eenvoudig: bevestig eerst de meegeleverde ophang haak aan de canvas zelf. Draai daarna een schroef in de muur (of boren, dit is natuurlijk afhankelijk van de muur) op de plek waar je de canvas wilt ophangen, hang de canvas aan de haak en geniet van een prachtige reisherinnering aan je muur. 

Jouw vakantiefoto op canvas?

Wil jij ook graag een mooie reisherinnering aan de muur hangen? Doe dan de komende weken mee aan onze winactie. Like onze Facebook en plaats hier jouw mooiste vakantiefoto!

 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Darwin: 5 leuke plekken om een drankje te doen

Wie voor de eerste keer naar Australië gaat slaat vaak het tropische Darwin in het noorden over. Plekken zoals de...

Wat te doen in Brisbane: de leukste bezienswaardigheden en tips!

Brisbane, wat komen wij er graag! Deze heerlijke stad in de Australische staat (the Sunshine State) Queensland weet ons keer...

Overnachten in Porto: leuke en goed beoordeelde accommodaties

Ga je op stedentrip naar het Portugese Porto en wil je op een leuke en goede locatie overnachten? Dan moet...

Leuke stedentrips: deze 10 mooie steden raden wij aan!

Leuke stedentrips - Kriebelt het weer om op stedentrip te gaan en is het tijd om weer een nieuwe leuke...

6 adembenemende verblijven ter ere van Wereld Oceanen Dag

Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag en dat moet gevierd worden! Naast dat oceanen voor een adembenemend uitzicht...

Wat te doen in Keulen tijdens je stedentrip?

Wil je graag treinen en een gezellige en gastvrije stad in Europa bezoeken? Dan is Keulen de ideale stedentrip! Keulen,...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy