Motorreis door Amerika, laat je inspireren door Amerika

Gepubliceerd: 10 jul 2016 | Foto: Motorreis door Amerika

Voor veel motorrijders is het een droom, een keer touren over de beroemde route 66 of over de Californische Pacific Coast Highway te rijden. Met zo’n tour kun je meteen de bekende en prachtige Nationale parken bezoeken. Breng een bezoek aan bijvoorbeeld Yellowstone, Grand Canyon of Yosemite. Naast het vrijheid gevoel is het ook nog eens een hele ervaring die je nooit zult vergeten. Er is toch niets leuker dan een rondreis door Amerika

Een goede voorbereiding

Als je een motortour wilt gaan maken in Amerika, bereid je dan wel goed voor. Zorg bijvoorbeeld dat je de verkeersregels goed kent, zodat je niet thuiskomt met een flinke boete. Amerika is een groot land en kent verschillende weertypes waar je mee te maken kunt hebben. Check daarom altijd van te voren in welk gebied je gaat rijden en wat de mogelijke weersomstandigheden kunnen zijn. 

Motorvakantie in Amerika

Als je een motorvakantie in Amerika wil gaan boeken, ga dan zelf eerst goed na wat je ook wilt gaan zien. Het is namelijk een enorm land met ook enorm veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het bekende Zuid-west rondje langs o.a. San Francisco, Las Vegas, Los Angeles en Palm Springs. Je kunt natuurlijk ook kiezen om de highlights van Florida te gaan ontdekken per motor. 

De voordelen van een motorreis door Amerika zijn dat je in alle vrijheid kunt reizen, prachtige landschappen passeert waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je stopt. Bij zo’n reis kun je ook nog eens kiezen of je solo gaat reizen, samen met je partner of met een hele groep. 

Met de motor over de beroemde route 66

En wat voor jou? 😉

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

Guesthouse Darwin: de ideale plek om tot rust te komen

Dat onze Liefde voor Reizen groot is verbaast je waarschijnlijk niet na het lezen van onze reisverhalen. Al jaren lang...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy