Motorreis door Amerika

Motorreis door Amerika, laat je inspireren door Amerika


10 jul 2016 |
Foto: Motorreis door Amerika

Voor veel motorrijders is het een droom, een keer touren over de beroemde route 66 of over de Californische Pacific Coast Highway te rijden. Met zo’n tour kun je meteen de bekende en prachtige Nationale parken bezoeken. Breng een bezoek aan bijvoorbeeld Yellowstone, Grand Canyon of Yosemite. Naast het vrijheid gevoel is het ook nog eens een hele ervaring die je nooit zult vergeten. Er is toch niets leuker dan een rondreis door Amerika

Een goede voorbereiding

Als je een motortour wilt gaan maken in Amerika, bereid je dan wel goed voor. Zorg bijvoorbeeld dat je de verkeersregels goed kent, zodat je niet thuiskomt met een flinke boete. Amerika is een groot land en kent verschillende weertypes waar je mee te maken kunt hebben. Check daarom altijd van te voren in welk gebied je gaat rijden en wat de mogelijke weersomstandigheden kunnen zijn. 

Motorvakantie in Amerika

Als je een motorvakantie in Amerika wil gaan boeken, ga dan zelf eerst goed na wat je ook wilt gaan zien. Het is namelijk een enorm land met ook enorm veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het bekende Zuid-west rondje langs o.a. San Francisco, Las Vegas, Los Angeles en Palm Springs. Je kunt natuurlijk ook kiezen om de highlights van Florida te gaan ontdekken per motor. 

De voordelen van een motorreis door Amerika zijn dat je in alle vrijheid kunt reizen, prachtige landschappen passeert waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je stopt. Bij zo’n reis kun je ook nog eens kiezen of je solo gaat reizen, samen met je partner of met een hele groep. 

Met de motor over de beroemde route 66

En wat voor jou? 😉


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *