Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Gepubliceerd: 09 feb 2022 | Foto: Natuuractiviteiten - Foto: Natuurhuisje

Natuuractiviteiten - Foto: Natuurhuisje
Reisblog Liefde voor Reizen

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform Natuurhuisje.nl in 2009 wisten oprichters Luuk en Tim van Oerle zich te onderscheiden in de vakantiehuizen markt. Met een speciaal platform puur gericht op huisjes in de natuur, werd het voor natuurliefhebbers een stuk makkelijker om een huisje midden in de natuur te boeken. Deze week werd bekend dat Natuurhuisje.nl de website uitbreidt met natuuractiviteiten. Zo kun je nóg meer genieten van de Nederlandse natuur. Laat je nu verassen door al het moois wat de natuur in Nederland te bieden heeft.

Wat zijn de natuuractiviteiten?

Het aanbod aan natuuractiviteiten op Natuurhuisje.nl is zeer breed. Zo kun je bijvoorbeeld een basiscursus fotografie boeken, een mooie wandeling door het slik bij de Wadden maken, Fun Yakken op de Wetering, aan groepsbuilding doen, een kaart- en kompastraining volgen in de natuur en op wildexcursie gaan op de Veluwe.

Zoals je ziet is het aanbod aan natuuractiviteiten vrij divers. En dit aanbod wordt in de toekomst ook verder aangevuld. Mensen kunnen zich namelijk opgeven als host en een nieuwe natuuractiviteit aanbieden op de website. Waarschijnlijk zullen de natuuractiviteiten, als het een succes blijkt, ook verder uitbreiden naar andere Europese landen.

Wildexcursie in Nederland
Wildexcursie in Nederland – Foto: Natuurhuisje

Overnachten en een activiteit combineren

Het leuke aan deze uitbreiding van Natuurhuisje.nl is dat je nu het overnachten midden in de natuur kunt combineren met een leuke buitenactiviteit. Zo kun je nog meer van de omgeving ontdekken en leer je ook nog wat over de omgeving waar je verblijft. Je geniet dus nog intenser van de Nederlandse natuur. Net als bij het boeken van een natuurhuisje draagt Natuurhuisje.nl bij elke geboekte natuuractiviteit bij aan de lokale natuurprojecten.

Hoe kan ik een natuuractiviteit boeken?

Het boeken van een natuuractiviteit is vrij eenvoudig. Op deze pagina zie je het aanbod aan activiteiten. Kies een gewenste natuuractiviteit en selecteer de datum die jou schikt. Klik daarna op de knop ‘start mijn boeking’ en vul alle gegevens die gevraagd worden in. Geniet van je natuuractiviteit en laat ons zeker even weten hoe jouw ervaring is geweest!

Bekijk hier alle natuuractiviteiten

Redactie van Liefde voor Reizen

Geschreven door:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs over Nederland

Zin in een actieve vakantie? Ga op surfvakantie!
Nederland

Zin in een actieve vakantie? Ga op surfvakantie!

Voor de sportieve vakantieganger zijn er diverse manieren om actief te zijn gedurende de zomervakantie. Je kunt je fiets meenemen, gaan hardlopen op je vakantieadres, gebruikmaken van de tennisbaan bij je hotel, zwemmen in het zwembad, of een berg beklimmen als je daar bedreven in bent. Een echte actieve zomersport is echter ook een optie, surfen!  Zin in een actieve vakantie? Ga op surfvakantie!

De mooiste fietsroutes door Noord-Holland
Nederland

De mooiste fietsroutes door Noord-Holland

Ben je klaar om het prachtige Noord-Holland te verkennen op de fiets? Deze regio zit vol met adembenemende fietsroutes die je absoluut niet wilt missen. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannende fietstocht met vrienden en familie, Noord-Holland heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek hier de De mooiste fietsroutes door Noord-Holland

Doen in Amsterdam - Amsterdam door de ogen van een Vlaming
Nederland

Amsterdam door de ogen van een Vlaming

Amsterdam is een heerlijke stad. Ik weet zeker dat reizigers van over heel de wereld dat zullen beamen. En zeker mijn landgenoten 😉. Onze noorderburen komen in deze blog voor Liefde voor Reizen te weten hoe wij als Belgen en Vlamingen Amsterdam zien. Prachtige grachten Wie kent de Amsterdamse grachten nu niet? De stad bulkt Amsterdam door de ogen van een Vlaming

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy