Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Gepubliceerd: 09 feb 2022 | Foto: Natuuractiviteiten - Foto: Natuurhuisje

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform Natuurhuisje.nl in 2009 wisten oprichters Luuk en Tim van Oerle zich te onderscheiden in de vakantiehuizen markt. Met een speciaal platform puur gericht op huisjes in de natuur, werd het voor natuurliefhebbers een stuk makkelijker om een huisje midden in de natuur te boeken. Deze week werd bekend dat Natuurhuisje.nl de website uitbreidt met natuuractiviteiten. Zo kun je nóg meer genieten van de Nederlandse natuur. Laat je nu verassen door al het moois wat de natuur in Nederland te bieden heeft.

Wat zijn de natuuractiviteiten?

Het aanbod aan natuuractiviteiten op Natuurhuisje.nl is zeer breed. Zo kun je bijvoorbeeld een basiscursus fotografie boeken, een mooie wandeling door het slik bij de Wadden maken, Fun Yakken op de Wetering, aan groepsbuilding doen, een kaart- en kompastraining volgen in de natuur en op wildexcursie gaan op de Veluwe.

Zoals je ziet is het aanbod aan natuuractiviteiten vrij divers. En dit aanbod wordt in de toekomst ook verder aangevuld. Mensen kunnen zich namelijk opgeven als host en een nieuwe natuuractiviteit aanbieden op de website. Waarschijnlijk zullen de natuuractiviteiten, als het een succes blijkt, ook verder uitbreiden naar andere Europese landen.

Wildexcursie in Nederland
Wildexcursie in Nederland – Foto: Natuurhuisje

Overnachten en een activiteit combineren

Het leuke aan deze uitbreiding van Natuurhuisje.nl is dat je nu het overnachten midden in de natuur kunt combineren met een leuke buitenactiviteit. Zo kun je nog meer van de omgeving ontdekken en leer je ook nog wat over de omgeving waar je verblijft. Je geniet dus nog intenser van de Nederlandse natuur. Net als bij het boeken van een natuurhuisje draagt Natuurhuisje.nl bij elke geboekte natuuractiviteit bij aan de lokale natuurprojecten.

Hoe kan ik een natuuractiviteit boeken?

Het boeken van een natuuractiviteit is vrij eenvoudig. Op deze pagina zie je het aanbod aan activiteiten. Kies een gewenste natuuractiviteit en selecteer de datum die jou schikt. Klik daarna op de knop ‘start mijn boeking’ en vul alle gegevens die gevraagd worden in. Geniet van je natuuractiviteit en laat ons zeker even weten hoe jouw ervaring is geweest!

Bekijk hier alle natuuractiviteiten

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs over Nederland

10 x doen in Rotterdam tijdens een weekendje weg

Zin in een weekendje weg in Nederland? Wat dacht van je een weekendje Rotterdam? Tijdens jouw bezoek aan deze leuke...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Hotel de Werelt: een comfortabel hotel midden in het groen

Op uitnodiging van Hotel de Werelt zijn we naar de omgeving van Lunteren gegaan om daar te overnachten en de...

Overnachten in Deventer: de leukste hotels in hartje Deventer

Deventer is één van de oudste steden van Nederland en de ideale stad voor een weekendje weg in eigen land....

Natuurhuisje: 5 leuke last minutes voor een zomer in eigen land

Nu de zomervakantie is begonnen en reizen naar het buitenland nog steeds ingewikkeld is, kiezen steeds meer mensen ervoor om...

10 leuke dingen om te doen in Nederland

In Nederland is zoveel te beleven dat je eigenlijk niet eens naar het buitenland hoeft te gaan. Elke provincie in...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy