Deze songs gaan jouw reis dit jaar helemaal top maken

Deze songs gaan jouw reis dit jaar helemaal top maken


23 mrt 2018 | Reisinspiratie
Foto: Deze songs gaan jouw reis dit jaar helemaal top maken

Naast het feit dat ik erg van reizen hou, kan ik in mijn leven ook niet zonder muziek. Vooral de combinatie tussen reizen en muziek vind ik helemaal geweldig. Muziek vormt namelijk onbewust veel reisherinneringen, waaraan je bij terugkomst in Nederland veel plezier kunt hebben. Telkens als je die ene song draait komen die mooie reisherinneringen weer naar boven. Ik heb speciaal voor jou een paar songs op een rijtje gezet die volgens mij het perfecte reisgevoel geven en zorgen voor mooie reisherinneringen. Met welke song heb jij dat gevoel? 

Saturday Sun van Vance Joy

Heerlijk drankje in je hand en genieten van dat geweldige uitzicht, zie jij het al helemaal voor je? Met deze song van Vance Joy wordt dat ene reismomentje nóg mooier en heb je een herinnering voor het leven. Met deze aanstekelijke melodie van Saturday Sun begint de zon spontaan nóg feller te schijnen. Krijg jij ook dat gevoel? Wat vind jij van deze zomerhit van Vance Joy? 

Oceans Away van Arizona 

Jij met je vrienden, in een hip VW busje, rijdend over verhitte wegen, met aan beiden kanten adembenemende vergezichten. De raampjes staan open en over het langgerekte mooie landschap klinken de klanken van ‘Oceans Away’ van Arizona. Zie jij het al voor je? 

Sweet Melodies van Tim Knol

Daar rij je dan, langs grote zandvlaktes en bossen vol met bijzondere bomen en planten. Met Sweet Melodies van Tim Knol door de speakers van je autoradio maak je er helemaal een onvergetelijk reismoment van. Met deze song krijg je gegarandeerd sweet memories! 😉

Paradise van George Ezra 

Paradise, we verlangen er allemaal wel naar. De reis die je op dit moment maakt komt aardig in de buurt. Wat een prachtige omgeving en wat een lieve mensen. George Ezra weet perfect hoe die een paradijselijke sound moet neerzetten. Krijg jij ook dat gevoel? 

Coming Home van Sheppard

Het is nooit leuk om aan je terugreis te denken als je aan het reizen bent, maar voor deze song van Sheppard maak je een uitzondering. Deze feelgood sound geeft je de laatste dagen van je vakantie nog even een extra energie boost. Het is ook wel weer leuk om naar huis te gaan, om je mooie verhalen te kunnen vertellen. I’m coming homeeee! 

 

Welke song kan jij iedereen aanraden? 

Welke songs tijdens het reizen vind jij helemaal geweldig? Laat je reactie achter!

 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *