Deze songs gaan jouw reis dit jaar helemaal top maken

Gepubliceerd: 23 mrt 2018 | Foto: Deze songs gaan jouw reis dit jaar helemaal top maken

Naast het feit dat ik erg van reizen hou, kan ik in mijn leven ook niet zonder muziek. Vooral de combinatie tussen reizen en muziek vind ik helemaal geweldig. Muziek vormt namelijk onbewust veel reisherinneringen, waaraan je bij terugkomst in Nederland veel plezier kunt hebben. Telkens als je die ene song draait komen die mooie reisherinneringen weer naar boven. Ik heb speciaal voor jou een paar songs op een rijtje gezet die volgens mij het perfecte reisgevoel geven en zorgen voor mooie reisherinneringen. Met welke song heb jij dat gevoel? 

Saturday Sun van Vance Joy

Heerlijk drankje in je hand en genieten van dat geweldige uitzicht, zie jij het al helemaal voor je? Met deze song van Vance Joy wordt dat ene reismomentje nóg mooier en heb je een herinnering voor het leven. Met deze aanstekelijke melodie van Saturday Sun begint de zon spontaan nóg feller te schijnen. Krijg jij ook dat gevoel? Wat vind jij van deze zomerhit van Vance Joy? 

Oceans Away van Arizona 

Jij met je vrienden, in een hip VW busje, rijdend over verhitte wegen, met aan beiden kanten adembenemende vergezichten. De raampjes staan open en over het langgerekte mooie landschap klinken de klanken van ‘Oceans Away’ van Arizona. Zie jij het al voor je? 

Sweet Melodies van Tim Knol

Daar rij je dan, langs grote zandvlaktes en bossen vol met bijzondere bomen en planten. Met Sweet Melodies van Tim Knol door de speakers van je autoradio maak je er helemaal een onvergetelijk reismoment van. Met deze song krijg je gegarandeerd sweet memories! 😉

Paradise van George Ezra 

Paradise, we verlangen er allemaal wel naar. De reis die je op dit moment maakt komt aardig in de buurt. Wat een prachtige omgeving en wat een lieve mensen. George Ezra weet perfect hoe die een paradijselijke sound moet neerzetten. Krijg jij ook dat gevoel? 

Coming Home van Sheppard

Het is nooit leuk om aan je terugreis te denken als je aan het reizen bent, maar voor deze song van Sheppard maak je een uitzondering. Deze feelgood sound geeft je de laatste dagen van je vakantie nog even een extra energie boost. Het is ook wel weer leuk om naar huis te gaan, om je mooie verhalen te kunnen vertellen. I’m coming homeeee! 

 

Welke song kan jij iedereen aanraden? 

Welke songs tijdens het reizen vind jij helemaal geweldig? Laat je reactie achter!

 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy