Het mooiste aan reisblogger zijn: het inspireren van mensen

Gepubliceerd: 31 mei 2017 | Foto: Het mooiste aan reisblogger zijn is het inspireren van mensen

Het mooiste aan reisblogger zijn is het inspireren van mensen
Reisblog Liefde voor Reizen

Heel soms denk ik nog wel eens terug aan een paar jaar geleden: het leven zonder reisblog. Ik moest het op dat moment puur hebben van mijn privé Facebook account, waarop ik heel af en toe leuke reisplekken deelde. Maar al snel kreeg ik het gevoel dat ‘vrienden’ hier niet op zaten te wachten.

De knoop doorhakken 

Na wat opmerkingen van mensen om mij heen (die mij aan het denken zetten) had ik de knoop doorgehakt en ging ik op zoek naar een andere manier om mijn enthousiasme voor reizen te kunnen delen en mensen te kunnen inspireren. In september 2014 kwam opeens de naam ‘Liefde voor Reizen’ in mij op en ben ik meteen begonnen met het opstarten van de reisblog. Samen met Marloes, Bert en Martin heb ik de blog opgestart en hebben wij bedacht om met z’n vieren over verschillende specialismen te gaan bloggen. Na het registreren van de domeinnaam en het schrijven van de eerste reisblogs, kon de reisblog eindelijk online. In het begin was dit best eng, aangezien ik eigenlijk niet heel graag dingen over mezelf online plaats. Gelukkig kun je als blogger wel er bewust voor kiezen wat volgers te zien krijgen.

Het reporters team van reisblog Liefde voor Reizen!

Het reporters team (v.l.n.r: Bert, Jesper, Marloes en Martin)

Dagelijkse groei

Na het lanceren kregen wij bijna alleen maar positieve reacties en zagen wij ook dat wij per dag groeiden. Deze groei zorgde weer voor extra motivatie en inspireerde ons weer voor nieuwe reisblogs. Het mooie aan reisblogger zijn is echt het kunnen inspireren van mensen. Gisteren publiceerden wij bijvoorbeeld onze tweede blog over ‘reizen met een hond’, over onze vakantie in Noord-Duitsland. Voor ons was deze plek niet meteen het eerste waar je aan denkt bij een vakantie met je trouwe viervoeter, toch kwamen wij erg enthousiast terug. Deze blog werd al in 1 dag door meer dan 1500 mensen gelezen, waardoor we ook veel leuke vragen en mooie reacties ontvingen. 

Reporter Jesper met muzikant John Lennon in Havana.

In Havana met John Lennon! 😉

Passie = succes 

Er is misschien al duizend keer over geschreven, maar met passie en enthousiasme kom je echt heel ver in het leven. Kies voor het werk wat je het liefste doet en sta iedere dag met een glimlach op, dat is echt heel belangrijk. Dat onze website veel wordt bekeken hebben wij niet alleen aan onszelf te danken. Om te beginnen is een goede webhosting echt een must. Ik heb vorig jaar ervoor gekozen om de overstap te maken naar Vimexx en dit blijkt nu echt een hele goede stap geweest te zijn. De website is lekker snel en de service van Vimexx is echt fantastisch. Een echte aanrader! Naast het volgen van je passie is het ook belangrijk om altijd jezelf te blijven. Mensen willen jouw eerlijke verhaal horen, willen enthousiast worden en uiteindelijk ook zelf naar die plek reizen. 

In mijn favoriete land Australië!

Toekomst Liefde voor Reizen

De komende tijd ga ik mij focussen om nog meer inspirerende blogs te kunnen schrijven. Hoe meer mensen ik kan inspireren, hoe gelukkiger ik ben. Heb jij zelf een vraag of misschien wel een reistip voor mij, laat dan zeker even je reactie hieronder achter. Ohja…en wat ik je graag nog wil meegeven: volg je hart!!

Reisblogger Jesper

Geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Wat te doen in Sydney
Reisinspiratie

Wat te doen in Sydney en omgeving: tips van een local!

Als je aan Sydney in Australië denkt, denk je al snel aan de iconische gebouwen zoals het Opera House en de Harbour Bridge of aan het zeer populaire Bondi Beach. Maar deze bruisende stad in Nieuw-Zuid-Wales is zoveel meer. In deze blog reis je met mij mee door deze mooie Australische stad en deel ik Wat te doen in Sydney en omgeving: tips van een local!

Nelson Lakes National Park
Reisinspiratie

Nelson Lakes National Park: bezienswaardigheden en tips!

Nadat wij het mooie Arthurs Pass hadden bezocht reden we door richting Nelson Lakes National Park. Dit adembenemende natuurgebied ligt aan de noordwestelijke kant van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat bekend om zijn ongerepte schoonheid. Het nationale park bestaat voor een deel uit de Southern Alps en bevat ook 2 bekende meren: Lake Rotoiti Nelson Lakes National Park: bezienswaardigheden en tips!

Landschap Noorwegen
Reisinspiratie

Camper huren in Noorwegen: tips en mooie plekken!

Een van de mooiste landen van Europa is zonder twijfel Noorwegen. Een reis door dit prachtige Scandinavische land betekent ontelbare Fjorden, indrukwekkende landschappen, mooie natuur, heel veel ruimte en de mooiste plekken om te kamperen. Een van de leukste manieren om Noorwegen te ontdekken is met de camper. Die vrijheid die je hebt om de Camper huren in Noorwegen: tips en mooie plekken!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy