Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het mooiste aan reisblogger zijn: het inspireren van mensen

Het mooiste aan reisblogger zijn is het inspireren van mensen

Het mooiste aan reisblogger zijn: het inspireren van mensen

Het mooiste aan reisblogger zijn is het inspireren van mensen

Inhoudsopgave

Heel soms denk ik nog wel eens terug aan een paar jaar geleden: het leven zonder reisblog. Ik moest het op dat moment puur hebben van mijn privé Facebook account, waarop ik heel af en toe leuke reisplekken deelde. Maar al snel kreeg ik het gevoel dat ‘vrienden’ hier niet op zaten te wachten.

De knoop doorhakken 

Na wat opmerkingen van mensen om mij heen (die mij aan het denken zetten) had ik de knoop doorgehakt en ging ik op zoek naar een andere manier om mijn enthousiasme voor reizen te kunnen delen en mensen te kunnen inspireren. In september 2014 kwam opeens de naam ‘Liefde voor Reizen’ in mij op en ben ik meteen begonnen met het opstarten van de reisblog. Samen met Marloes, Bert en Martin heb ik de blog opgestart en hebben wij bedacht om met z’n vieren over verschillende specialismen te gaan bloggen. Na het registreren van de domeinnaam en het schrijven van de eerste reisblogs, kon de reisblog eindelijk online. In het begin was dit best eng, aangezien ik eigenlijk niet heel graag dingen over mezelf online plaats. Gelukkig kun je als blogger wel er bewust voor kiezen wat volgers te zien krijgen.

Het reporters team van reisblog Liefde voor Reizen!
Het reporters team (v.l.n.r: Bert, Jesper, Marloes en Martin)

Dagelijkse groei

Na het lanceren kregen wij bijna alleen maar positieve reacties en zagen wij ook dat wij per dag groeiden. Deze groei zorgde weer voor extra motivatie en inspireerde ons weer voor nieuwe reisblogs. Het mooie aan reisblogger zijn is echt het kunnen inspireren van mensen. Gisteren publiceerden wij bijvoorbeeld onze tweede blog over ‘reizen met een hond’, over onze vakantie in Noord-Duitsland. Voor ons was deze plek niet meteen het eerste waar je aan denkt bij een vakantie met je trouwe viervoeter, toch kwamen wij erg enthousiast terug. Deze blog werd al in 1 dag door meer dan 1500 mensen gelezen, waardoor we ook veel leuke vragen en mooie reacties ontvingen. 

Reporter Jesper met muzikant John Lennon in Havana.
In Havana met John Lennon! 😉

Passie = succes 

Er is misschien al duizend keer over geschreven, maar met passie en enthousiasme kom je echt heel ver in het leven. Kies voor het werk wat je het liefste doet en sta iedere dag met een glimlach op, dat is echt heel belangrijk. Dat onze website veel wordt bekeken hebben wij niet alleen aan onszelf te danken. Om te beginnen is een goede webhosting echt een must. Ik heb vorig jaar ervoor gekozen om de overstap te maken naar Vimexx en dit blijkt nu echt een hele goede stap geweest te zijn. De website is lekker snel en de service van Vimexx is echt fantastisch. Een echte aanrader! Naast het volgen van je passie is het ook belangrijk om altijd jezelf te blijven. Mensen willen jouw eerlijke verhaal horen, willen enthousiast worden en uiteindelijk ook zelf naar die plek reizen. 

In mijn favoriete land Australië!

Toekomst Liefde voor Reizen

De komende tijd ga ik mij focussen om nog meer inspirerende blogs te kunnen schrijven. Hoe meer mensen ik kan inspireren, hoe gelukkiger ik ben. Heb jij zelf een vraag of misschien wel een reistip voor mij, laat dan zeker even je reactie hieronder achter. Ohja…en wat ik je graag nog wil meegeven: volg je hart!!

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis